Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios - Edycja clienta pod haxy.

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Mam problem z serwerem Terios.pl, w hex editorze skasowałem / edytowałem blokadę czitów z binki. Client się włącza, chwilę działa ~30sec czity też działają py / dll / mix / asi itp itd. 

Tylko problem że komunikat który włączał się przy włączeniu clienta (wyłączając go), wyświetla się podczas grania.

Podejrzewam że oprócz tej binki również gdzieś w pack jest jakaś blokada która skanuje clienta po X sekundach - Jakieś rady?

Załączam edytowaną binkę tylko na pliki mix (bo poprzednią zepsułem tę na szybko zmieniłem). 

http://www13.zippyshare.com/v/5yZ041wb/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/cdd22a286f444a26830170addf88df2bfa6afec848a90d81642b6f56ee433cf1/analysis/1449526118/
Opublikowano

Powiem Ci ze nie słyszalem aby komukolwiek cos dzialalo na ten moment niz m2bob jezeli chodzi o wylaczanie clienta to dzieje sie tak tez na kamer modzie (gracze tak pisali) mnie nie chce sie w to bawic

Podobno serwer ma naprawde dobre zabezpieczenia ... Jak Ci sie uda cos wykminic napisz na priv. Życzę powodzenia

PS. Niestety nie znam sie na edytowaniu plików mc

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Binka działa, włącza się. Ale po chwili wyłącza klienta. 

Bez edycji binki klient nawet się nie włącza, więc zabezpiecznie jakieś kryje się w pack - Tak myślę. 

Opublikowano

Jakiekolwiek, zmiana folderu D na ymir works = wylacza. Dll, mix, flt, m3d, asi = wylacza. Py= wylacza. po prostu edycja binki to za malo w tym przypadku, a ja to początkujący haxior, wiec pytam :D

Opublikowano

Nie wiem czemu masz tak, ale przed chwila testowalem i wbilem 70 lvl na dmg hack'u i ani razu nie wywalilo :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...