Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon lord - problem

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Moon Lorda nie ma już żadnej farmy afk? Próbowałem już wszystkiego, raz z lawą, raz z mobami ze statuetek, ale mimo tego, Moon Lord i tak zadawał mi obrażenia. Może po prostu bonus z Cross Necakle już nie działa?

Opublikowano

Ja zastosowałem się do tego poradnika https://www.youtube.com/watch?v=6VVK5g60oqs

Niestety, ale lava i mobki przywołane przez statuetki, nie zapewniają już chwilowej niewrażliwości na dmg.

Co do tego poradnika https://www.youtube.com/watch?v=jyWu62wYWKQto myślałem, że można używać max. 3 statuetki serc, a gościu ustawił sobie 5 -.-

Filary w Lunar Event respią się przypadkowo, a w większości tych poradników, ludzie mają już przyszykowane farmy pod każdym filarem...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja Moon Lord'a pokonałam z Mirrorem. Ustawiłam spawna koło Pielęgniarki, a przed Moon Lordem uciekałam na spodku z Martianów na koniec mapy i tak się teleportowałam i tak cały czas i jakoś poszło. 

TYRYRYRYRY  

TIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIIRIRIRIIRIRIRIRIRI

TERERERERERERERERERERERE

TUDUDUDUDUUDUUDUDUDUDUDUUDUDUDUD

TIRIRIRIRIRIRIRIRIRIR

Opublikowano

Ja Moon Lord'a pokonałam z Mirrorem. Ustawiłam spawna koło Pielęgniarki, a przed Moon Lordem uciekałam na spodku z Martianów na koniec mapy i tak się teleportowałam i tak cały czas i jakoś poszło. 

Niestety to już nie działa.  T_T

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...