Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PREMIUM

Kinzej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z dotychczasowych informacji wynika że nigdy.

Poza oczywiście pakietami startowymi które pozwalają na jednorazowy zakup premium na 3 dni po ukończeniu TuT,

Opublikowano

wystarczy ze poczekasz i bedzie wyskakiwala 66% taniej premium bronz.. czyli jakies 10 zl max. ale nie sms xD

SMS, miałem tą ofertę ;) Można skopiować biga na tą premke, i kupować dopóki nie usuną oferty ze sprzedaży ;)

Można też ja zdobyć jak kupisz tą ofertę, która aktualnie masz, to po jej zakupie zmieni się, możliwe, że będzie to 66% bla bla bla premka ;)

Opublikowano

Ja premke za sms kupuję od okolo 1.5 roku ;) Jak ją dostałem? Kupiłem premke na pół roku, gdy mi się skończyła wyskoczyła oferta zeby kupic premke za sms i za kazdym razem gdy mi sie konczy po miesiacu, znowu pojawia mi sie ta oferta :) mysle ze gdy kupi sie jakakolwiek premke, to po jej zakonczeniu pojawi sie taka oferta. Dodam, ze ja nie wysylam smsow na urke, moze to tez ma znaczenie zeby pojawila sie ta oferta :D

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

można kupić,ale musi ci się wyświetlić ta oferta koszt sms 7 zl z czymś,ja dzięki temu sms mam darmowe premium :) kupiłem rok temu w grudniu jakoś powinno wygasnąć w styczniu a mam ją do dziś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...