Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję poradnika

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Zaczynam zabawę z grafiką i chciałbym skądś zaczerpnąć podstaw, porad i ogólnie wszystkiego, co pomoże mi zacząć i w przyszłości kontynuować to zajęcie. Szukam poradnika/serii która pomoże mi opanować program Corel Draw. Oczywiście najlepiej jakby było to w formie wideo, ale obrazkowe/tekstowe też nie zaszkodzą  ;)

7m9a.png

Opublikowano

Bardzo polecam wszelkie kursy na eduweb.pl Osobiscie mam wszystkie dotyczące grafiki i dtp i jestem bardzo zadowolona. Lekcje sa prowadzone w postaci filmów, wszystko ciekawie wyjasnione, zrozumiałe i z przykładami.

Jednak jeśli nie chcesz wydawać złotówek na nauke, to może zobacz tą stronę.

http://www.corel.grafoteka.pl/

Tak z ciekawosci, czemu Corel? :P Rzadko kiedy ludzie wybierają ten program. Jeśli chodzi o grafikę vectorową o wiele popularniejszy i łatwiejszy jest Adobe Illustrator :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Bardzo polecam wszelkie kursy na eduweb.pl Osobiscie mam wszystkie dotyczące grafiki i dtp i jestem bardzo zadowolona. Lekcje sa prowadzone w postaci filmów, wszystko ciekawie wyjasnione, zrozumiałe i z przykładami.

Jednak jeśli nie chcesz wydawać złotówek na nauke, to może zobacz tą stronę.

http://www.corel.grafoteka.pl/

Tak z ciekawosci, czemu Corel? :P Rzadko kiedy ludzie wybierają ten program. Jeśli chodzi o grafikę vectorową o wiele popularniejszy i łatwiejszy jest Adobe Illustrator :)

Dziewczyna mnie zachęciła :yay:  Jakiś czas temu zajmowała się grafiką i bardzo chwaliła więc jak zapytałem czy mogłaby mi coś doradzić, to od razu rzuciła się na mnie z okrzykiem "KOREL!!!". Uznałem, że dam mu szansę. Przyznam, że Adobe zupełnie wyleciał mi z głowy i nawet o nim nie pomyślałem. Może kiedyś wypróbuję, ale póki co chcę się skupić na tym jednym  ;)

Rzecz jasna dziękuję za stronę i polecenie kursów. Na pewno zajrzę  :)

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...