Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ferie 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Małymi krokami zbliżają się ferie zimowe. Ktoś ma jakieś ciekawe propozycje aby wybrać się ze znajomymi? Konkretnie zależy nam na dobrym balecie. Jak możecie to napiszcie jakieś interesujące miejscowości. Może być to zarówno Polska jak i inne kraje europy.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

O Hiszpanii również myślałem z tego co wiem to dobre kluby i ogólnie w porządku jest.

Polecam Valencję, byłem w tym roku. 5 dni baletów, ogólnie uważaj na kluby/bary itp gdzie na wejściu dostajesz czerwoną bransoletkę i jak coś kupisz to dopiero dostajesz zieloną ( z zieloną wyjdziesz a z czerwoną już nie) ceny od 20euro czasami za byle co. A i nie zdziw się jak Cię naganiaczki zaciągną do klubu/baru :P tylko nie licz na nic więcej taka ich praca(coś jak w Krakowie z cocomo :P ).

Opublikowano

O Hiszpanii również myślałem z tego co wiem to dobre kluby i ogólnie w porządku jest.

polecam lloret de mar, dużo klubów i narkotyków

banner.jpg

Opublikowano

Polske bym wybral ;) dla mnie nie ma znaczenia gdzie, wazne z kim 

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Czarnobyl albo świnoujście ale bardziej przychylny jestem za czarnobylem bo byłem i do dzisiaj jestem jak na balecie

Opublikowano

Zachęcam do przyjechania do mnie, mam pełen barek dobrych słodkości i nie tylko, ale ubierz się ciepło, bo na zewnątrz pizga trochę.

Ale smieszne heh wiesz co jest bardziej smieszniejsze ?  gdyby to zwykly uzytkownik napisal to zapewne by warna dostal hahaha :D 

Amsterdam duzo prostytutek mozna latwo kupic narkotyki heeh

Opublikowano

Zachęcam do przyjechania do mnie, mam pełen barek dobrych słodkości i nie tylko, ale ubierz się ciepło, bo na zewnątrz pizga trochę.

Święty Mikołaju! Trochę nieładnie mówić, że na dworze "pizga", mówi się, że jest zimno.

Głównie pragnę się skupić, że najlepsze imprezy i dobra rozrywka jest w nadmorskich miastach, tam znajdziesz zajęcie.

Opublikowano

nie no k***a i jeszcze ten stary dziad z brodą nie dostał warna?  na zewnątrz pizga? święci nie przeklinają grubasie .. oszuście jeden mikołaj nie istnieje to kłamca ludzie !! ten dziad jest mi winien prezenty za wcześniejsze lata!!! oszust!!!

@topic

Można też pomyśleć nad Islandia albo Słowacja - góry podobno jest pięknie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...