Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy fishbot i miejsca do łowienia :)

IPILI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po dzisiejszym banie na moje postacie od fishbota potrzebuje waszej pomocy (chodzi tylko o polskiego metina2 metin2.pl )

1) Jaki jest według was najlepszy fishbot ?

2) Jakie są według was najlepsze miejsca do łowienia ryb ?

3) Słyszałem, że kiedyś dało się łowić w morzu na jakimś sharkbocie. Czy to jeszcze działa ? są na to jakieś sposoby ?

Ja do tej pory używałem m2boba i w jinno łowiłem. Czy macie lepsze propozycje ? Z góry dziękuję :)

Opublikowano

1) Jaki jest według was najlepszy fishbot ?

2) Jakie są według was najlepsze miejsca do łowienia ryb ?

3) Słyszałem, że kiedyś dało się łowić w morzu na jakimś sharkbocie. Czy to jeszcze działa ? są na to jakieś sposoby ?

Ad 1: M2Bob, Metin2Mod.tk

Ad 2: 

• M1 - kiedy liczysz na karasie i małże
  • M2 - kiedy liczysz na rzadkie ryby, które są głównie na ogniska (m.in. usuwają efekt otrucia itp, nie opłaca się ich łowić)

Ad 3: Tutaj nie jestem pewien, ale jak wejdziesz w wodę na wallhacku (tj. hack który pozwala przejść przez ściany) to nie będziesz w stanie łowić, gdyż metin2 zablokował wgl. łowienie poza obszarami brzegowymi wód.

­

­

Opublikowano

A co do czasu łowienia to na m2bob jest powiedziane, że nie dłużej niż 2-3 h bo poleci ban za logi. Czy na kamerze jest tak samo ? nie blokuje ich ?

Jak długo można łowić bezpiecznie ? Po jakim czasie gameguard stwierdza, że coś jest nie tak w naszym łowieniu i leci banik ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...