Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resetowanie/włączanie komputera

megatronek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem taki ,że resetuję mi się komputer. jZauważyłem ,że jak siedzę na internecie, czy oglądam filmy komputer normalnie chodzi ale jak włączę coś mocniejszego np. lola to mecz potrwa 5 minut i resetuję się. W sumie jak siedzę dłużej na komputerze tak 6 godzin+ to tak samo się wyłacza i się zastanawiałem czy procesor się po prostu nie przegrzewa? Druga sprawa polega na tym ,że od jakiegoś tygodnia może dwóch co drugi góra trzeci dzień nie chce mi się komputer włączyć z ciekawośći odpaliłem go i ściągłem obudowę, zauważyłem ,że chodzi tylko zasilacz i zazwyczaj muszę wyciągnąć zasilacz i wszystkie tam kabelki wokół procesora docisnąć żeby komputer normalnie się włączyć bo inaczej procesor i kartą graficzną w ogóle nie ruszą. Wdzięczny byłbym za każdą pomoc. :)

Opublikowano

Jak to drogi sprzęt to lepiej oddaj do serwisu. Zbyt duzo jest możliwości co może to powodowac...

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...