Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze ktoś siedzi PYTANIE

reosgt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.
Jest jakaś możliwość by sprawdzić na jakim ts3 ktoś siedzi np. po Unique ID? Jeżeli tak to prosiłbym o podanie tego sposobu, kiedyś mi kumpel wysyłał ss'a w którym miał taką tabelę z dwoma team speakami z którymi jestem połączony z czego jednego nie znał IP a było tam podane numeryczne.

Opublikowano

//Edit Jursare: Post do usunięcia. Przepraszam ale nie zrozumiałem o co chodziło w temacie. Jeśli mam być nagrodzony warnem, nie będę się kłócił.

PS. Nie mogę usuwać postów więc proszę o jakiegoś Moderatora o usunięcie go... Dzięki.

50 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 / 450 / 500 / 550 / 600 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

@Gorzał Jest łatwiejszy sposób ^,^ Nie potrzeba do tego żadnej rangi, wystarczy że masz Użytkownika lub Nowego etc.

https://youtu.be/zJZ_I2xvvG0 

Filmik nie zawiera Reklamy!!!

Kolega pytał jak sprawdzić kogoś na jakich tsach siedzi, nie jak sprawdzić swoje Unique ID.

Widzę, że nabijasz tak bez sensu posty nic nie wnosząc do tematu hehe  :D 

Leci raport  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...