Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zawieszonym tabletem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć podczas grania w Fifę 15 na tablecie Tablet się zawiesił. Próbowałem go zresetować ale nic nie działa.
I tak od ponad 2 godzin świeci (A bateria szybko się rozładowuje) Pomocy!

Opublikowano

Musiał się zapętlić. Tylko rozładowanie pomoże, ale lepiej wyłącz go zanim rozładuje się. Wyłądowanie baterii do dosłownego zera może uniemożliwić jej wstanie (ponowne naładowanie). Tak chociaż było kiedyś, ale nie wiem z jakimi bateriami (dlatego automatycznie telefon się wyłącza przy 2-3% baterii (których my nie widzimy).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Przytrzymaj przycisk wyłączania bardzo długo - jest niezależny od systemu i tablet się po prostu wyłączy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Patrz, a ja pytam na swoim tablecie z http://www.lg.com/pl/tablet w Fifę i nigdy nie miałem takiego problemu, żeby się zawiesił. Można wiedzieć jaki masz model? Albo czy pamiętasz w jakim momencie się zawiesił? Chciałbym uniknąć takich sytuacji, bo jednak z tableta korzystam też w szkole i lepiej, żeby mi się nie popsuł.

Opublikowano

Patrz, a ja pytam na swoim tablecie z http://www.lg.com/pl/tablet w Fifę i nigdy nie miałem takiego problemu, żeby się zawiesił. Można wiedzieć jaki masz model? Albo czy pamiętasz w jakim momencie się zawiesił? Chciałbym uniknąć takich sytuacji, bo jednak z tableta korzystam też w szkole i lepiej, żeby mi się nie popsuł.

Zastanów się, jak może się tablet zepsuć podczas grania w grę? To na pewno nie wina FIFY.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...