Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Illaoi to taki rak?

SkullCandy:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś ogarnia trudną mechanicznie postać którą chyba jest te gówno to ma z tego duży zysk :/

Opublikowano

bo od razu widać, że jest na sterydach..

to samo ostatni tach kench, jego tarcza tez nieco za mocna

oboje czekają na nerfy

Hejo

Opublikowano

Dla mnie OP postać, a czy trudna? Nie wiem, nie grałem, ale skoro grają nią niedojeby ktore są auto lockerami albo trolluja Ci pozycje to chyba da się ja dosyc szybko ogarnać. Na 3lvlu bije k***a tymi mackami z kazdej strony, c**j go wie co to jest, ten skill powinien byc jako ult a nie, biegne do bazy a i tak z kazdej strony wyrastaja macki i w Ciebie nakurwiaja, nie wiem czy nerfic ta postac czy ja skasowac..

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Przecież ta postać jest słaba, 0 CC i brak jakiegokolwiek dashu czyni ją useless. To jest drugi Heimerdinger, jedynie życie jest jej atutem.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Przecież ta postać jest słaba, 0 CC i brak jakiegokolwiek dashu czyni ją useless. To jest drugi Heimerdinger, jedynie życie jest jej atutem.

A po co jej CC? Wpadnie z ultem to powybija wszystkich :D 

@topic

Trudna postać, ale potężna. Jest wiele takich postaci :)

Opublikowano

A po co jej CC? Wpadnie z ultem to powybija wszystkich :D

@topic

Trudna postać, ale potężna. Jest wiele takich postaci :)

Raczej od Illaoi starasz sie trzymac na dystant i unikasz macek, to wszystko czego potrzeba zeby ta postać była useless. 

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Raczej od Illaoi starasz sie trzymac na dystant i unikasz macek, to wszystko czego potrzeba zeby ta postać była useless. 

Przerywanie recallu, od ulta uciec się nie da niczym innym jak długi dash/flash czy cokolwiek innego. Ta postać jest bardzo mocna.

Opublikowano

Przerywanie recallu, od ulta uciec się nie da niczym innym jak długi dash/flash czy cokolwiek innego. Ta postać jest bardzo mocna.

Ale ultimate działa tylko w miejscu gdzie stoi, to nie jest jak W Tristany, a trzymanie się na dystans to nie flashowanie przy każdej możliwej okazji. Zazwyczaj przynajmniej polowa teamu to postacie dystansowe, reszta to tanki lub assassyni, którzy potrafią uciec bez szwanku.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

ale macie problemy z ta Illaoi pickacie riven i robicie jak jak chcecie zawsze jak wyjdzie jakas postac nowa to kazdy ma bol dupy bo grac na nia nie potrafi  i placz sie robi typu rito pls nerf .. 

Opublikowano

Report rito.

Jak gram z nim w teamie to spoko, 4trupy na luźno.

Ale jak jest w drużynie przeciwnej..

Ogólnie straszna postać.

Coś na zasadzie katy, easy champ, easy kille.

Wystarczy, że w odpowiednim momencie wbije się w teafight, wiele robić nie musi.

Opublikowano

Zgadzam się, że postać jest op z zgranym teamem. Jest to jeden z najlepszych suppów aktualnie. Używasz E a Twoje maćki przez 1 minute auto atakują adc. To jest coś pięknego.

Opublikowano

Jestem totalnym unskillem na topie, a Illaoi robię 5/0 do 15 min. Czy ta postać jest op? Jeśli umie się wyczuć odpowiedni moment, to można wykonać ciekawą akcję i zdobyć killa. W moim mniemaniu jest ona postacią o średniej trudności.

Nie zapominajmy.. że jeżeli postać ma 7/0 i zabija, to nie znaczy, że jest OP i wgl "rak", tylko jest nafeedowana.

Każdy sfeedowany gracz robi ponad przeciętny dmg. 

Opublikowano

Ja bym usunął jej te regenerowanie HP z macek, polecam uciekać od ulta

BO ZGINIECIE!!!

Ta, zwłaszcza jak masz 4 macki dookoła Siebie, wy przypuśćmy że idziecie w 5, illaoi ult (1 trafiony champion 1 macka) co daje 9 macek. jedna macka 95 basic + (1.1AD) (przypuśćmy ma 200AD) co daje W C**J DAMAGE'A NA RYJ przypuszczając że trafia 5/6 mackami, pozdro jak od tego uciekniesz :)

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

Jeżeli ktoś ogarnia trudną mechanicznie postać którą chyba jest te gówno to ma z tego duży zysk :/

Trudną mechanicznie? -_- 

Pierdolnięcie łbem w klawiature nazywasz mechaniką? 

Ale ultimate działa tylko w miejscu gdzie stoi, to nie jest jak W Tristany, a trzymanie się na dystans to nie flashowanie przy każdej możliwej okazji. Zazwyczaj przynajmniej polowa teamu to postacie dystansowe, reszta to tanki lub assassyni, którzy potrafią uciec bez szwanku.

Taaa, pomijając fakt że samym E potrafi zjechać ci połowę hp za frajer, od tak nawet nie musisz być w zasięgu, żadne uniki ani zasięg ci wtedy nie pomogą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...