Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4Story] 4story Unreal reality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PAmietacie stare czasy 4story:) max 80 lvl? :) tesknicie za tym? macie dosc wydawania pieniedzy na gre? (pay2win ktore teraz gameforge zrobil) :) zapraszam na prywatny server http://oldschool.4story-ur.de/

500% exp z misji :)  dzieki temu mozesz robic misje i mimo wszystko szybko expic!

Drop ulepek! mozna nabyc tynki z lez oraz mistrze i  szcescia z arahur/2bitwy/narvash

https://www.youtube.com/channel/UCIrESKgStziFMPNyLzQ9xpw/videoszobaczcie sami i przekonajcie się !

EDIT: screeny

stare okno logowania http://prntscr.com/9be0uu

Wybieranie postacihttp://prntscr.com/9be18o

Opublikowano

Czesc

zapraszamy na nasz prywatny server " -  Nie jestes w Teamie .

macie dosc wydawania pieniedzy na gre? " -  Nie prawda .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Nie no już nie przesadzajmy :D

Abstrahując jednak od tego to mimo wszystko serwer ma w sobie to coś. Przyznam, ze teraz posiedziałem troszeczkę i przyjrzałem się bliżej owej " ofercie" .Nigdy wcześniej chyba nie miałem okazji poznać serwera prywatnego nie będącego wyłącznie serwerem pvp, w wersji gry poprzedzającej patch zawarty w 4Story Vendetta (a przynajmniej na taki wygląda). Zdaję oczywiście sobie sprawę z tego, że mogę się tutaj mylić, ale jakby nie patrzeć było by ciekawie po raz kolejny spróbować się w tej niemal pionierskiej mechanice gry, gdzie niektóre klasy zupełnie inaczej działają niż dziś. Z chęcią wpadnę na serwer, gdy będę miał trochę więcej czasu niż obecnie. I mam nadzieję, że jest tam trochę więcej graczy niż w okresie, gdy kręcono filmy.

PS: A z tym wydawaniem pieniędzy nie żartowałem, przez takie gadki o wydawaniu złotówek na globala, wprowadza się ludzi w błąd. W ciągu tygodnia nawet kilka osób pyta na forum o to i kilka innych rzeczy. Na całe szczęście tam nie ma i chyba już nie będzie krętaczy, którzy z uporem maniaka wklejają portfel wypełniony banknotami..

Pozdrawiam

Opublikowano

exp podobny do officiala :) ulepszanie tez :D Misje szybsze zeby sie je przjyemnie robilo :D  max lvl 80

Nie no już nie przesadzajmy :D

Abstrahując jednak od tego to mimo wszystko serwer ma w sobie to coś. Przyznam, ze teraz posiedziałem troszeczkę i przyjrzałem się bliżej owej " ofercie" .Nigdy wcześniej chyba nie miałem okazji poznać serwera prywatnego nie będącego wyłącznie serwerem pvp, w wersji gry poprzedzającej patch zawarty w 4Story Vendetta (a przynajmniej na taki wygląda). Zdaję oczywiście sobie sprawę z tego, że mogę się tutaj mylić, ale jakby nie patrzeć było by ciekawie po raz kolejny spróbować się w tej niemal pionierskiej mechanice gry, gdzie niektóre klasy zupełnie inaczej działają niż dziś. Z chęcią wpadnę na serwer, gdy będę miał trochę więcej czasu niż obecnie. I mam nadzieję, że jest tam trochę więcej graczy niż w okresie, gdy kręcono filmy.

PS: A z tym wydawaniem pieniędzy nie żartowałem, przez takie gadki o wydawaniu złotówek na globala, wprowadza się ludzi w błąd. W ciągu tygodnia nawet kilka osób pyta na forum o to i kilka innych rzeczy. Na całe szczęście tam nie ma i chyba już nie będzie krętaczy, którzy z uporem maniaka wklejają portfel wypełniony banknotami..

Pozdrawiam

jest to serwer zrobiony aby byl taki jak official tylko ze stary patch,wiec nie ma samych 24... +18 tez jest duzo warte :D obecnie na serwerze srednio 70-80 graczy online:) dodam ze 3 tygodnie temu ledwo co do 20 dochodzilo :)

Opublikowano

no ja nie wiem kolezanka przedwczoraj z łzy dropnela 4 tynki i ich nie ma dziwne prawda? czyzby administracja usuwala? a moze nie chcecie zeby polacy byli lepsi od obcokrajowcow hmm?

08744279998924873300.png

• 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [4Story] 4story Unreal reality

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...