Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie eq kupić pod BM

cinkowski1234

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uuu z tym lvlem trochę ciężko. Zależy pod co chcesz tego mnicha, pvp czy pvm.

Pvp to jak na ten lvl dobry będzie flamberge (lepszy od zabójcy). Ja mam u6 +6 z osło i mnicha 66j +9 i się dobrze sprawdza. Szukaj osłonek z slami dodających ci atak (obrażeń chyba, nie pamiętam) oraz zaniżających obronę przeciwnika w pvp / zwiększających ci atak w pvp. Jak jakąś znajdziesz i nie będziesz pewny to wrzuć tu screena i ci powiem czy brać. Patrz też czy nie ma aby tam opcji zwiększającej energię wody.

Jeżeli nie grasz crusem to kup balistę u6 i wsadź do niej jakąś osło.

Zbroja to kryształka. Koniecznie. Ciężki obrońca w ogóle się pod mnicha nie nadaje; mnich musi się csły czas ruszać w przeciwieństwie do wara. Tylko że krychy są niestety drogie. Kup jakąś z u5 jeżeli nie masz wielkiego budżetu i zrób na +5. Z taką można przetrzymać do 85, jeżeli się szybko expi. Jeżeli jednak hajsy są to kup jakąś u6-7 +6/7.

Co do czapki to polecam oczywiście hipcia, bo inaczej będą stuny wchodzić. Co do maski to po prostu maska X. Wróżka, jeżeli jesteś bogaczem to oczywiście boska, jeżeli nie to kup woondine i wyexp do jakoś 40% minimum, a jeżeli cię to nie nudzi to do 70%. Biżuterię polecam tą z LoDu (z 4 miejscami). Kostium to oczywiście zajączek, chociaż ja jestem biedak i noszę navy.

Mam nadzieję, że pomogłem.

19.jpg

Opublikowano

IAmBoskiM nie wiem czy wiesz ale kolego ma ograniczony budżet (25kk) a twoje "zakupy" bardzo przekraczają tą kwotę.

Nie baw się w osłonki z takimi pieniędzmi. Musisz myśleć delikatnie przyszłościowo ,więc trochę spiszę od pana wyżej.

Przede wszystkim zbroja czyli Kryształka na 70 poziom, najlepiej u5+7/u6+6 (ewentualnie u7+5 ,ale lepiej u5+7). Miecz to Flamberg na 70 poziom u5+7 myślę że starczy. Aby wyciągnąć większy DMG kup kuszę "Balista". Jeżeli grasz Krzyżowcem to kup trochę lepszą ,jeżeli nic wystarczy czysta dla bona. Nie zapomnij o wróżce która też zwiększy DMG.

Myślę że pomogłem.

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Opublikowano

@Greedy_Smurf To chyba zakupów na NT robić nie umiesz. :D

Ja mam flamberge'a u6 +6, którego kupiłem za 400k +0, i ulepszałem u Teomana do +6 :D (farciarz). Łącznie wydałem na to... 600k-700k? A ten gościu ma 25kk, więc...

A co do osłonki do tego to nawet ładną znalazłem, tylko że z lipnym SLem - obrony 10 >.<. Ale za to zaniża ona obronę przeciwnikowi w PvP o ~15% (nie mam dostępu do NT teraz) i ma jeszcze parę fajnych bonusów. A kupiłem ją za 1kk chyba więc... Już mamy 1,7kk.

Balistę mam u5 +5, bo czasem siedzę na crusie. Osło nie wkładałem, bo nie mogłem dobrej znaleźć. A kupienie balisty u6 to wydatek max. 1kk (Enigma). Z osło nieco gorzej :/. Bo trzeba SLe znaleźć, bo tylko one jako bony z osłonki idą na inne karty niż Krzyżowiec. Osło max. 3kk jak dla mnie. Więcej nie dałbym.

Krychę mam u5 +5 z osło, dzięki której dobrze sprawuję się na mnichów (100+ defa). Jest ogólnie dobra. Cena? Chyba 500k. A krycha 1kk.

Przeliczając wszystko gościu wydałby na podobne EQ jakieś... ~7kk? No i ma eq i jest good.

Co do woondine to nie wiem ile teraz stoją. Może z tym przesadziłem. Ale 0% raczej droga nie jest.

Zatem jak widzisz, te zakupy tej sumy jednak nie przekraczają. Chyba że kupisz po zawyżonych cenach.

Co do autora, to jeżeli bijesz szybko lvl i nie zależy ci na byciu wszechpotężnym na tym lvlu to zalecam ekwipunek podany przez @Greedy_Smurf. Z moim eq też pro koksem nie będziesz, ale nieco lepiej sobie będziesz dawał radę.

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...