Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 120gb czy ps3 fat 500gb

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pytanie do bardziej zaawansowanych ludzi zanjacych się na konsolach. Mam do wyboru PS3 2.5 letnie z 1 padem i kablami wiadomo do ładowania i HDMI za 375 złotych. Albo Xboxa 360 PRZEROBIONEGO 120gb z 9 grai (5 chyba przerobionych) za 400zl z 1 padem cena wynosi 400zł. I moje pytanie jest takie. Co lepiej brać,co byście mi polecili wziąść. Interesują mnie bardziej gry typu WWE,EWC,UFC. niż wyścigi i strzelanki.

Chodzi mi dokładnie o to co według Was jest lepsze. Sugeruje się głownie grami. i czy 120gb nie jest to za mało miejsca?

Opublikowano

Zależy jaki model xboxa i jaka przeróbka, pewnie LT3.0 gdzie będziesz potrzebował specjalnej nagrywarki.

signature.png

Opublikowano

@momit2 tak dokładnie taki jak podałes znalazłem dodatkowe aukcje na allegro ale chyba licytacje sa jakieś także nwm czy bęzie mozna kupić poprzez telefon.

Dodam iż zastanawiam sie powaznie nad tymi 2 konsolami

@edit. Jak bym kupił tego xboxa to gry które bym zakupił ORYGINALNE poszły by mi normalnie na nim? i o czy 120 gb wystarczylo by np na wwe 2k16 które ma 60gb chyba zajmuje na dysku i czy jest możliwoś ze mogłbym włożyć tą płyte z WWE i nie zapisywać nic (chyba że save z gier ale nie instalować jej) i grać normalnie za kazdym razem jakbym ją włączyć? Save by mi sie zapisały i czy by zajęły te 60gb czy tylko zainstalowanie gry?. W skrócie na chłopski rozum. Czy trzeba instalować gre np ową 60gb aby móc grać czy wystarczy włożyc do napędu i zrobić same save podczas grania?

Opublikowano

Posiadam od paruuu ładnych lat przerobionego (pod LT 3.0) xboxa 360 elite.

Jest najwspanialszą konsolą na świecie. Nie wychodzą na nią, co prawda nowe gry ale jest świetna. Polecam w ciul!  :yay:

@Edit

Gry działałyby te oryginalne i te przerobione. 

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...