Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lumia 435 - przejściowy telefon, czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć forumowicze!

Otóż aktualnie korzystam z karty w plushu doladowując co miesiąc 30 zł, a moim aktualnym telefonem od ponad roku jest "LG L7 II Generacji", jednak nie spełnia on moich wymagań, a nowy porządny telefon mam zamiar kupić w sierpniu 2016 roku. Dzisiaj dostałem ofertę od plusa, w której proponują mi Lumie 435 w mixie na 24 doladowania po 30 zł każde, jako, że teraz doładowuje taka kwotę to nie stanowi ona dla mnie problemu. Mój plan jest taki: wziąć Lumie jak telefon przejściowy na 8 miesięcy (następny telefon nie będę brał na abonament, więc 30 zł nie gra roli), tylko nie wiem czy spełni ona moje wymagania, chciałbym żeby bateria trzymała długo, żeby telefon chodził płynnie przez cały okres przejściowy oraz chciałbym pograć na nim w Hearthstona (żeby gra nie zacinała się). Czy ten telefon da radę przy intensywnym uzywaniu i czy w moim przypadku warto go kupić?

Opublikowano

Cześć forumowicze!

Otóż aktualnie korzystam z karty w plushu doladowując co miesiąc 30 zł, a moim aktualnym telefonem od ponad roku jest "LG L7 II Generacji", jednak nie spełnia on moich wymagań, a nowy porządny telefon mam zamiar kupić w sierpniu 2016 roku. Dzisiaj dostałem ofertę od plusa, w której proponują mi Lumie 435 w mixie na 24 doladowania po 30 zł każde, jako, że teraz doładowuje taka kwotę to nie stanowi ona dla mnie problemu. Mój plan jest taki: wziąć Lumie jak telefon przejściowy na 8 miesięcy (następny telefon nie będę brał na abonament, więc 30 zł nie gra roli), tylko nie wiem czy spełni ona moje wymagania, chciałbym żeby bateria trzymała długo, żeby telefon chodził płynnie przez cały okres przejściowy oraz chciałbym pograć na nim w Hearthstona (żeby gra nie zacinała się). Czy ten telefon da radę przy intensywnym uzywaniu i czy w moim przypadku warto go kupić?

Wszystko prawie ci spełnia po za jednym. Na Windows Phone niema Hearthstona.

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Wszystko prawie ci spełnia po za jednym. Na Windows Phone niema Hearthstona.

Oh.. Serio? To nie fajnie :/ Dzięki za odpowiedz
Opublikowano

Masz jakis budżet?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Masz jakis budżet?

Nie, chce po prostu telefon za 30 zł miesięcznie. Jeszcze jest Husaria Y5 LTE, który jest chyba o wiele lepszy. Co sądzicie? (zależy mi na Hearthstonie)
Opublikowano

Super to one nie są

PS . Nie husaria tylko huwawei

Opublikowano

Snapdragon 210... Na ścinki bym się przygotował.

A jaką masz oferte.? Może będzie coś lepszego

Opublikowano

Nwm jak wydajnych podzespołów wymaga Heartstone .Podaj nam ofertę która masz do wyboru

Opublikowano

Widzę tam LG Leon z Snapem 410 wiec on będzie lepszy. Ewentualnie Sony Xperia E4 z Mediatekiem

Mam Snapa 410 w moim S mini wiec sprawdzę jak chodzi na nim hearstone

Opublikowano

Sorki Zza Double post ale w tapatalku mam problem z edycją. Z tej oferty jeszcze Samsung Galaxy Core Prime ale LG będzie najlepszy

Opublikowano

Widzę tam LG Leon z Snapem 410 wiec on będzie lepszy. Ewentualnie Sony Xperia E4 z Mediatekiem

Mam Snapa 410 w moim S mini wiec sprawdzę jak chodzi na nim hearstone

Okey, czekam na opinię na temat 410.

Wolałbym Xperie ;) A tak z ciekawości co ta są za telefony Kaza... coś tam (też jestem na tapatalku), warte to wogóle uwagi?

Edit!

Patrzyłeś na złą ofertę. Ta kosztuje 60 miesięcznie. Uznałem, że mogę dołożyć 130 zł i kupić http://tech.wp.pl/name,Huawei-Y635,phoneId,15901,telefon.html?ticaid=116156

Co sądzisz?

Opublikowano

Czyli ty chcesz kupić czy na abonament?

Opublikowano

Dołożyć do lepszego fona w mixie.

a mix jaka oferta dokładniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...