Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konta na allegro

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar sprzedac 500kk na allegro i kupic sobie jakies nowe konto (ze skillami na P bo nie mam do tego siły). Wiec tu pytanie. Oplaca sie w ogole? Bo w sumie bez eq to tez za wiele nie narobie :D Doradzccie cos :) I czy zdazaja sie oszusci?

Opublikowano

Oszuści się wszędzie zdarzają.

Zależy jaki lvl planujesz kupić, 90? 75?

Raczej się opłaca, ogarniesz EQ na DT i się jakoś odbijesz robiąc te DT.

Wybierz tak żebyś potem nie żałował kupionej postaci :D

Opublikowano

Przeliczając na robienie skilli, czyli kupowanie KU, kamieni duchowych, czytanie tego wszystkiego i w ogóle - w stu procentach bardziej opłaca się kupić.

Co do oszustów na allegro, jest ich co raz mniej, nigdy na żadnego nie trafiłem a mam za sobą około 20 aukcji dot. metina.

Co do EQ, to możesz je także kupić na allegro, czy tam yangi, a jak nie to powoli zrobisz dropka czy tam zaczniesz łowić rybki i będzie bardzo okej :]

­

­

Opublikowano

No planuje raczej coś koło 75 :D Lepiej sura WP czy Body? Biorac pod uwage rowniez koszt eq? Bo powiedzmy ze sprzedam 600kk za jakies 70-80zł i za to kupie postac bez eq. EQ bedzie ciezko bez hackow :D Sa jakies fajne sposoby oprocz hackow i metkow w m2? :D Dzieki za pomoc :)

Opublikowano

No planuje raczej coś koło 75 :D Lepiej sura WP czy Body? Biorac pod uwage rowniez koszt eq? Bo powiedzmy ze sprzedam 600kk za jakies 70-80zł i za to kupie postac bez eq. EQ bedzie ciezko bez hackow :D Sa jakies fajne sposoby oprocz hackow i metkow w m2? :D Dzieki za pomoc :)

body ma wieksze DMG od sury.Za to Sura lepiej sobie radzi w V3 

/niereg. sygna

Opublikowano

zdecydowanie WP, masz 100% że sobie poradzisz a przy boodym nie zawsze i musisz miec eq na propsie ^.^ .

A co do Allegro to jest najbardziej bezpieczniejsza opcja

4521609.png

Opublikowano

Powiem tak, zdecydowanie bardziej oplaca sie kupic postac niz robic ja od poczatku. Postacie teraz ida za bezcen  wezmy  glupie wbicie jednego skila na p czy chciazby zrobiienie biologa. Zajmuje to mase czasu i pieniedzy a za 100 masz dobrze rozwinieta postac np. 75 wp ze skilami p/g

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...