Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMGhack na Revoria.eu

Beornottobe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Hm.. DMG z hitów (koń,but)

Także myślę, że to plusuje, bo stojąc i nic nie robiąc nie będzie ci biło, więc cię raczej nie wykryją...

A uderzenia mieczem są normalne jak gdyby nigdy nic.

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Póki co Tylko tyle, potem pogrzebie trochę to może coś lepszego się zrobi ;) 

Opublikowano

Okey wytestowane, działa perfekcyjnie :) Bardzo szybko bije bossy oraz metki, do expa też git, no i troche mniej wykrywalne niż WH :P  Woj Dwuręka

Na surze również świetnie działa :) 

Opublikowano

Zrób coś z tym na ninje plz :D Bo z konia bije chyba 1 atak na sekunde i sie buguje

Postaram się za jakiś czas poszperać co jest nie tak ;) 

Opublikowano

Nwm czy to jest możliwe i opłacalne, ale gdyby się zrobiło 2 wersje tego haxa, z odpychaniem i nieodpychaniem(tak jak teraz) ten 1 do expa, a 2 do bicia bossów, metków :D

No zobacze, poki co 1 raz coś takiego robie i w to sie bawie, ale zobacze co da sie zrobic ;)

Opublikowano
https://www.virustotal.com/pl/file/0c3501ed046b9495d37e1501ce035121ec847e4980235652a6777f2b867e3180/analysis/1449491653/
http://www26.zippyshare.com/v/4Snu4Nyk/file.html

Właśnie testowałem...

Z konia wszystko fajnie działa

Co do bicia z buta buguje ;x (ninja, szmana) 

Potem jeszcze pogrzebie 

Opublikowano

Buguje się bo w co drugim msie nie ma eventów...

Okej, dzięki ;)

Potem usiąde to postaram się to zrobić, póki co nie mam zbytnio jak, poradzą sobie na samym koniu  :v

Opublikowano

Buguje się bo w co drugim msie nie ma eventów...

Exile czy da rade by dzieki "revoria.exe" z tego dmg działały twoje cheaty jak nh wh itd?

Opublikowano

wywala mnie za szybko bije ...

Hm..

Jak to możliwe..

Mnie ani razu nie wywaliło :O

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ładuje mi sie pasek do końca gdy sie loguje na serwer i dalej cisza.. Nie wiem o co chodzi? jakaś pomoc?

sygnalp.png

35577.gif

11711.gif

18319.png

35058.png

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...