Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który serwer lepszy Invoria s1/s2, Revoria, czy Vanadis?

komputervip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się ma rozgrywka na invorii s1/s2 aktualnie? Gdzie jest więcej graczy, gdzie jest lepsza rozgrywka (mniej nawalone wszystkiego).

Polecacie serwer Revoria lub Vanadis? Który lepszy i gdzie więcej osób?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

na s2 nikt nie gra na s1 jest dobry klmat i bedzie 1.5k+ online ale niestety jest tam duzo ''nawalone'' na temat tamtych serverow sie nie wypowiem nie gralem

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

S1 stala liczba graczy, administracja zajmujaca sie serwerem, ciagle eventy aktualnie swiateczne duzo ludzi, rozkrecony rynek jest co robic :P

S2 czasy tego serwera juz sie skonczyly .

SS z invo i3e3gn.png

Opublikowano

S1 stala liczba graczy, administracja zajmujaca sie serwerem, ciagle eventy aktualnie swiateczne duzo ludzi, rozkrecony rynek jest co robic :P

S2 czasy tego serwera juz sie skonczyly .

SS z invo i3e3gn.png

@Pawelek1148

A jak z balansem klas? Jakaś szczególnie jest opłacalna tak jak kiedyś mental?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Do invorii tylko się wypowiem bo tych dwóch serwerów nie znam. Invoria, fajne ma eventy, fajnie się gra, ok 2k będzie grało ( 1,5-1,8k ). Ale jest minus, gracze!!! Jezus gdyby nie te dzieci co wracają po 13-14 godzinie było by fajnie, ale wleci bydło ( za przeproszeniem ) po godzinie 13 i już psują klimat serwer-a. Zachowanie co można sprawdzić na choćby czacie jest jest jest nie do opisania. Jak by banda dzieci wpadła. Jak dzieci które biegną z radości z świadectwem z sql .. masakra. ale oprócz tego serwer jest fajny i polecam

invoria ma swój minus że trzeba bardzo dużo w IS ladować :(

Co za głupota. mam 200 lvl i ani 1 zł nie dałam w is. jak się nie umie grać bez is-a to nie wypowiadajmy się ok ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Hmm invoria.... Najlepszy serwer jaki ostatniowyszedl, jest super, jedynym minusem jest ninawisc ludzi, ktorzy ksuja co popadnie.

imetin_logo.png

Opublikowano

Server super. Duża ilość graczy, ciągłe eventy, miła atmosfera. Server solidny jak najbardziej polecam

Opublikowano

Polecam Revorie, naprawdę fajny easy aż sam się zdziwiłem, jak na niego wbiłem.

Serwer nie ma jakiejś specjalnej reklamy, a już jest + 600 graczy.. Naprawdę fajny serwer ;]

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Revoria naprawdę dobrze się prezentuje, bugi sa nadal naprawiane, ale żadnych poważniejszych chyba nie ma. Reklama jest, nic tylko wbijać i grać, polecam mocno.

Opublikowano

Uczestniczyłem w beta testach Revorii i jedyne co mogę powiedzieć, to że serwer jest godny polecenia.

Na Invorii wbiłem 80 poziom i już mi się odechciało grać. Dupa a nie Easy (Mi ciągle paliło zbroję po stalce, a na DT dropić szkaty RIP'a musiałem chodzić chyba z 3 razy dziennie, żeby w tydzień zrobić zbroje, broń i połowe biżu) także średnio polecam.

1z67dxt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...