Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wyłączający się komputer

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chwilami komputer się wyłącza. Jest to sporadyczne.
Gram w CS:GO, wyłączył się. Włączam spowrotem i mogę grać dłużej niż poprzednio czyli np. 2 mecze więcej.

Temperatury? Są normalne max 50-60 grafa i procek.

+ Dodam, że ostatnio smażyłem karte w piekarniku (miałem takie kreski na ekranie) - czy to może być spowodowane tą grafiką? Bo mi wydaje się, że jakby to była grafa to chyba po prostu by zniknął ekran a nie by się zrestartował.

Opublikowano

Możliwości jest kilka. Od stronu sprzętu to:

-Zasilacz nie wyrabia, przegrzewa się.

-Coś źle podłączone

-Jeżeli masz listwę to nawet ona może powodować wyłaczanie komputera.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Możliwości jest kilka. Od stronu sprzętu to:

-Zasilacz nie wyrabia, przegrzewa się.

-Coś źle podłączone

-Jeżeli masz listwę to nawet ona może powodować wyłaczanie komputera.

Zasilacz 520W jakiś ATX markowy - raczej odpada

Listwa odpada, mam na niej wszystko np. router i jakby się wyłączył to bym widział.

Dodam, że gdy ma się wyłączyć to ekran gaśnie (żadnego blue screena nie ma) i chwile po tym dopiero komputer.

Opublikowano

Tu moze wiele rzeczy oddziaływać u mnie słychać glos podłączenia usb jak wlacza lub wylacze lampkę która podłączona jest do tej samej listwy co jednostka. :)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Już znam przyczynę... Grałem dziś z 2 meczyki w csie. Pod koniec 3 mnie wywaliło... sprawdzałem temperatury w programie OCCT. Dla pewności pobrałem GPU-Z gdzie temperatury sięgają w spoczynku 72 stopni.... Zapomniałem, że nie mam nałożonej pasty. Jak smażyłem to musiałem wpierw zdrapać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...