Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić Shield Tablet K1?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przegladajac internet trafilem na same dobre recenzje tego tabletu ze jest dedykowany dla graczy i tak dalej . Ponieważ nie stac mniena ten kontroler za 250 zl poki to bede mogl sobie grac w gry ze sklepu na wysokich ? typu dead effect 2 real boxing 2 creed ? i czy warto skorzystac z tej aukcji tu jest za 850 zł + ładowarka + etui :

http://allegro.pl/nvidia-shield-tablet-k1-fhd-8-etui-ladowarka-i5834087520.html

Odrazu mowie ze niechce innych propozycji tabletow chodzi mi glownie o ten .

Z góry dzieki za odpowiedzi .  

P.S jeśli możecie napiszcie mi po swojemu plusy i minusy tego tabletu

Opublikowano

@Xeeideex moze na swieta dostane kase to kupie a czy pad od xboxa 360 przewodowy dal by rade ?  ma przejsciowke usb-miniusb. Dalej czekam na odpowiedzi odnosnie czy to dobry wybor

Bywalec
Opublikowano

Tablet jest dobry. Zobacz sobie na kanale SouShibo lub DisSyream recenzje bo nagrywali chyba w piątek razem

To nie recenzja tylko lokowanie produktu, lekka różnica.

Co do samego tabletu, jaka jest przyjemność z gry na ekranie ~10"? Równie dobrze możesz to robić na telefonie.

Opublikowano

@091 na telefonie nie pogram z gry z pcta a mam ochote nieraz sobie zagrac chwile jak leze niz przy kompie siedziec . Czekam na dalsze odpowiedzi co wy sadzicie

Opublikowano

Według mnie jak najbardziej warto go wziąć, lepszego w tej cenie nie znajdziesz. Jedyne co to nie pograsz w gry z Nvidia Now, ale to inny problem.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Pad to ok 200-300 zł czyli nadal po dodaniu będzie cena niższa niż nowego z padem .  Czasem lepiej mieć dwie osobne gwarancje na urządzenia działające razem ale trzeba kupić je osobno. 

W sumie szkoda tracić kasę na tablet na którym się nie gra bo używa sie kontrolera, lepiej kupić PRO  lepsza grafika, kontroler, pilot do tv no i dysk 500 Gb 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...