Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ma ktoś skill_proto czyste?

ploteczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam fanaberię popatrzeć sobie na bazę skill_proto rodem z 2010. Może nawet powiesić ją sobie na ścianie. Tylko nie chce mi się do tego pierniczyć ze ściąganiem całego serwera, bo przy moim łączu prędzej Mikołaja spotkam. Nie jest to też typowa baza do wyciągania z klienta. Szukałam na forum, ale cokolwiek było - zgasło (i dziwi mnie, że nikt nie wrzucił ponownie zestawu, zwłaszcza, że przecież łatwo się bazy psuje).

Przygarnę w dowolnej formie; ale gdyby ktoś był łaskaw takie cudo wyeksportować do .txt lub .xls (taka opcja siedzi w Navicacie, i to niezbyt głeboko), to w ogóle będę wdzięczna.

PS ogarnięci twórcy serwerów. Jaki właściwie jest plus użerania się z pojedynczymi wpisami do bazy, skoro można całą bazę przerzucić do Excela, rozwiązać wszystkie problemy Wszechświata i zassać z powrotem? Tak z ciekawości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...