Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do użytkownikow M2boba

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi mili.Od nienadwna jestem użytkownikiem m2boba.I tak wczoraj jak był gm to zapiszczał alarm.ale poszły bany mimo,ze mialem zaznaczone,zeby sie zatrzymal czy cos to te boty wyłaczyly wszystkie opcje w m2bobie i brali po jednej grupce wiec spoko 1 dostal bana mozliwe,ze wtedy admin widzial jak luruje.A na drugim praktycznie expili na przeciwko siebie nie dostal ten drugi kolo biologa.A dziś o godzinie 17 zapikało mi itd.Ale juz nawet sie nie zatrzymal bot lub zeby wylączyl funkcje i bral po grupce tez tego nie zrobil.A o godzinie 18:40 poszły bany na 2 konta (rozne ch) jest problem bo naawet teraz alarm nie wykrył gm.I nie zapikał.O co kaman ?

/niereg. sygna

Opublikowano

Jest kilka opcji, ostatnio metin2 pl uzbroił się w lepsze zabezpieczenia, czego przykładem jest banowanie fishbotów od kamera.

Druga opcja, to że ktoś napisał ticketa.

A trzecia, to że GM grający na swoim prywatnym koncie zauważył jak cheatujesz i nadał Ci bana, stąd nie włączył się alarm.

Gdybań jest wiele, jednak trzeba im przyznać, że radzą sobie z tymi botami.

­

Opublikowano

Jest kilka opcji, ostatnio metin2 pl uzbroił się w lepsze zabezpieczenia, czego przykładem jest banowanie fishbotów od kamera.

Druga opcja, to że ktoś napisał ticketa.

A trzecia, to że GM grający na swoim prywatnym koncie zauważył jak cheatujesz i nadał Ci bana, stąd nie włączył się alarm.

Gdybań jest wiele, jednak trzeba im przyznać, że radzą sobie z tymi botami.

masz jarcje.Ale wiesz co Gdyby mobow bylo duzo na kazdym spocie a nie tylko punktowo ? to bym brał w opcji m2boba zmien cha jeśli gracz w pobliżu.Wtedy nie ma mowy o nagraniu mnie.Ale tam gdzie jest strasznie malo mobow i nie idzie zarobic wiec to jets nieopłacalne.Wiec nie wiem co zrobić. @R3public jakieś rady ? pozatym jeszcze chcialem sie zapytać co oznaczają opcje w m2bobie takie jak  no safe MPCforum  anti sun   pk hack    extermal force.Poza tym masz racje wzieli sie za banowanie 23:41 a na ch2 wbił Teraz GM.Teraz nawet wbijam godzina 1 a tu nagle mi piszczy alarm gm.fakt faktem bot dalej pracuje.I mi sie wydaje,ze jak był na minimapie napis GM to  wtedy normalnie sie wyłączał.A jak nie ma tego znaczka to bot dalej pracuje xD.Nie ogarniam tego

/niereg. sygna

Opublikowano

Nie wiem skąd u was takie wrażenia. Ja od początku event dzień w dzień mam 6 botów w m1 średnio 12-15 h na dobę, wczoraj dostałem bana... Na jednej postaci 5 lvl xD u mnie to działa normalnie jak gm pokazuje się w okolicy loga mi bota i po paru minutach ładuje go znowu. Jestem pewien ze ten jeden ban który się trafił to po prostu zgłoszenie jakiegoś innego gracza.

Opublikowano

Pytanie tylko jaki server i królestwo, u mnie na Diumar w żółtych mam spokój. GM'a jak na lekarstwo, od 2 tyg załapałem tylko bany na 2 postki i to od systemu.

Opublikowano

Pytanie tylko jaki server i królestwo, u mnie na Diumar w żółtych mam spokój. GM'a jak na lekarstwo, od 2 tyg załapałem tylko bany na 2 postki i to od systemu.

niebiescy etolin.najlepsze spoty.Bo na redach nie moge znalezc dobrego spota.Jak znacie to podpowiedzcie

jeśli sie nie umie bocic to sie nie boci zbanowali ci głowne konto to skończ z ta grą a nie

spokojnie mam jzu 300kk :) nadrobione.Wiec szukam sensownych rad :P

/niereg. sygna

Opublikowano

Teoretycznie i praktycznie w chunjo najmniej luda co mnie najbardziej cieszy i jestem dumny z tego królestwa. Mapek na redach nie znam, a tym bardziej dobrych spotów. Moge Ci określić fajne spoty w chunjo. Jeżeli ci zależy to pw. bo nie chce jutro bandy dzieciaków na "moich spotach".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...