Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o napisanie skryptu na crafting mega koxa

xXKitaXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o napisanie skryptu na crafting na mega koxa a ten mega kox będzie dodawał różne siły oraz lepsze efekty z góry dzięki.

Opublikowano

Proszę: http://pastebin.com/xNYkPYBz

PS. Nie testowane jak jakiś błąd to pisz. 

Crafting: Po środku sztabka żelaza do o koła złote jabłka, zrobiłem po swojemu bo nawet nie podałeś jaki chcesz

Efekty: Dodałem tylko kilka dla twojego wzoru bo również nie napisałeś tego...

#LiczeNaLike

Opublikowano

Łapaj, crafting musisz zrobić sobie sam, ponieważ nie mam czasu na zabawę z błędami, lub poprostu możesz dodać crafting z pluginu, będzie mniej lagów dla serwera...
http://pastebin.com/qhBZQ8yg

Mega kox to i mega efekty, więc możesz sobie edytować wedle życzenia, lecz myślę, że te efekty są wystarczające.

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

@xXKitaXx Musisz napisać sam crafting, najlepiej byś zrobił crafting za pomocą pluginu by nie obciążać serwera aż tak.
Skrypty skryptami, niby fajna zabawa, urozmaicenie ... ale to ma swoje wady, spore obciążenie serwera.
Pluginy także obciążają, ale nie aż tak jak skrypty...

Poszukaj pluginu na własny crafting...

Pomogłem?

Dzięki <3

Opublikowano

Najlatwiej jest napisac skrypt, napisz mi jaki chcesz crafting tego koxa i jakie efekty i na ile by dodawal po zjedzeniu.

Opublikowano

Kikiii, nie spamuj, bo temat nie do tego służy.
Najłatwiej jest napisać skrypt, o którym nie ma się zielonego pojęcia, i który będzie wywalał masą błędów, tak???...

Polecam plugin, który opisał @2up.
Konfiguracja własnego craftingu jest prosta, wchodzimy w folder tego pluginu a następnie "crafting"
Kopiujemy ten "przykład" z blokiem lodu, następnie wklejamy całkiem pod spotem tego configu i edytujemy...
No ale jak chcesz, możesz pisać skrypty ale z tym za dużo zabawy... zazwyczaj sporo ludzi ma problem ponieważ wersja skriptu oraz reszty się nie zgadza także... po co kombinować i męczyć się co chwila pisząc do każdego przedmiotu crafting, jeżeli od tego są pluginy? :)
Wybieraj. Myślę, że tamat został już wyjaśniony...

Pomogłem?

Dzięki <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...