Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Symulowanie meczy w karierze.

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemandero. Posiadam taniego laptopa Lenovo G50-30 (komponenty niżej) lecz nie chciałbym rezygnować z FIFY. Wiem, że nie mam szans na zintegrowanej grafice grać normalnie w najnowsze odsłony gry. Dlatego chciałbym zapytać, czy dałoby się normalnie i płynnie grać w tryb kariery menedżera, lecz poprzez symulowanie wszystkich meczów? Czy menu itd. by chodziło płynnie?

Procesor: Intel Pentium N3540 (2.16 GHz, 4 rdzenie)
RAM: 4 GB
Grafika: Intel HD Graphics

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Możesz pobrać różnego rodzaju porgramy "Game Booster" oczywiście tylko jeden, Te programy wyłączają wszystkie niepotrzebne procesy i przygotowują komputer tak aby uruchamiana gra chodziła jak najpłynniej możesz też posłużyć się poradnikiem w którym pokazane jest jak zwiększyć fps w grach:

Opublikowano

Człowieku, ja nie pytam jak przyspieszyć laptop albo zwiększyć FPS w grze bo wiem że na laptopie za 1300 zł ze zintegrowaną kartą graficzną nie pogram. Tym bardziej że FM15 chodził mi w około 20 FPS'ach. Pytam jak wygląda płynność menu trybu kariery FIFY, symulacja meczów.

Opublikowano

Człowieku, ja nie pytam jak przyspieszyć laptop albo zwiększyć FPS w grze bo wiem że na laptopie za 1300 zł ze zintegrowaną kartą graficzną nie pogram. Tym bardziej że FM15 chodził mi w około 20 FPS'ach. Pytam jak wygląda płynność menu trybu kariery FIFY, symulacja meczów.

Jeśli chcesz tylko symulować mecze, to da radę xD

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

@KsP

Na tym procku to wątpię by mu działało płynnie menu może przy włączonym gamebusterze, jak kolega pisał wyżej. Według mnie bez inicjatywy by zwiększyć wydajność laptopa nie ma szans na pogranie i płynne działanie  fify. 

Opublikowano

Zainstalowałem FIFĘ 14. Na średnich - paręnaście/dwadzieścia parę FPS, lecz karierę jak najbardziej można przeprowadzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...