Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] CounterCraft

djmucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XvVWFyd.png

Mam zaszczyt przedstawić Wam serwer mojego autorstwa. Rozgrywka polega na zasadzie PvP (gracze przeciwko graczom), jednak nam zwykłe miecze do zabawy nie wystarczyły... Postanowiliśmy dodać coś nowego do gry, ale bez przymusu pobierania jakichkolwiek plików przez użytkownika. Udało się! Stworzyliśmy serwer z nowymi przedmiotami, na którym możemy grać nie pobierając żadnego launchera ani modyfikacji!

START SERWERA CZWARTEK 10 GRUDNIA GODZINA 16.00

Strona internetowa:

countercraft.pl

IP:

countercraft

2.png

Co oferuje nasz serwer?

- 250 slotów

- Wolny wstęp dla graczy No-Premium

- Wersję 1.7.2 minecraft

- Brak jakichkolwiek lagów

- Doświadczoną i dojrzałą administrację

- przyjemna dla oka strone www 

- Tworzenie własnych dywizji

- 4 różne mapy do walki

- Pistolety oraz karabiny

- Poziomy oraz stopnie, które umożliwiają pobranie mocniejszej strzelby

- Texturepack zrobiony specjalnie pod serwer (faithful 32x32 + tekstury broni)

Team serwera:

xKarmel1337 (Właśćiciel)

MateuszBPL (Właśćiciel)

Nikolas43 (Moderator)

Rp7xMYi.png3hH0IpG.png?1

Stopnie:

- Szeregowy (lvl 0+)

- Kapral (lvl 200+)

- Porucznik (lvl 600+)

- Kapitan (lvl 1000+)

- VIP

Stopnie zdobywamy za daną ilość lvli. Lvle natomiast zyskujemy zabijając innych graczy.

Im większy stopień tym lepsza broń.

5lGtYBu.png

- Krew przy zadawaniu obrażeń

1377119763-U374375.jpg

- Trampoliny na mapie do walki

1381933083-U374375.jpg

Skrzynie jak w csgo!

mc5azg.jpg

I wiele, wiele więcej!

LdogaNd.png

BqHqmq1.png

MHd0s37.png

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Masz pytanie pisz :?

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Opublikowano

Prezentacja uboga jedynie te 2 ostatnie ss'y według mnie bardzo ładnie wyszły a co do skrzynek cs:go chciałem się zapytać czy są spolszczone?

Tak są.

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Serwer nie działa :/

Edit:

Są cztery mapki, z czego trzy strasznie małe, a czwarta na której można cokolwiek zrobić i która jakoś wygląda to mapa Gta SA z internetu.
Na spawnie nic nie działa: nie da się brać kitów, otwierać enderchesta, a nawet teleportować na areny, bo do niczego nie ma się permisji.
Na starcie było 5 osób, z czego 2 administratorów (Właściciel po 5 minutach stwierdził, że jak nikogo nie ma to zamyka server xD)
Granaty nie wybuchają, na mapach nie da się używać drzwi/przycisków/skrzyn. Gracz nie ma też permisji to TChesta, wiec jakiekolwiek zdobycze na tych małych mapkach odpadają z góry.
"Gangi" to jakaś porażka. Nie można wysłać dwóch równoległych zaproszeń. Jeżeli gracz go nie zaakceptuje nie da się wysłać kolejnego. Nie można też cofnąć zaproszenia.
Chat jest masakrycznie nieczytelny - makumba kolorów na każdym kroku. W dodatku, gdy gracz jest w gangu formatowanie chatu nie wyświetla Lvla, na co administracja zareagowała rozkazem na natychmiastowe rozwiązanie klanu z powodu bugu. 
Gracze zgłaszali wiele innych błędów, które administracja totalnie zlała.
Porażka.

Opublikowano

Serwer nie działa :/

Edit:

Są cztery mapki, z czego trzy strasznie małe, a czwarta na której można cokolwiek zrobić i która jakoś wygląda to mapa Gta SA z internetu.

Na spawnie nic nie działa: nie da się brać kitów, otwierać enderchesta, a nawet teleportować na areny, bo do niczego nie ma się permisji.

Na starcie było 5 osób, z czego 2 administratorów (Właściciel po 5 minutach stwierdził, że jak nikogo nie ma to zamyka server xD)

Granaty nie wybuchają, na mapach nie da się używać drzwi/przycisków/skrzyn. Gracz nie ma też permisji to TChesta, wiec jakiekolwiek zdobycze na tych małych mapkach odpadają z góry.

"Gangi" to jakaś porażka. Nie można wysłać dwóch równoległych zaproszeń. Jeżeli gracz go nie zaakceptuje nie da się wysłać kolejnego. Nie można też cofnąć zaproszenia.

Chat jest masakrycznie nieczytelny - makumba kolorów na każdym kroku. W dodatku, gdy gracz jest w gangu formatowanie chatu nie wyświetla Lvla, na co administracja zareagowała rozkazem na natychmiastowe rozwiązanie klanu z powodu bugu. 

Gracze zgłaszali wiele innych błędów, które administracja totalnie zlała.

Porażka.

Poprawiłem już formatowanie chatu dodaliśmy dodatkowa dużą mapę oraz zaawansowany system antybot w ciągu 24 godzin dodam screeny do prezentacji z nowej mapy pracujemy nad poprawa gildie mam nadzieje, że uda nam się w jak najszybszym czasie uruchomić ponownie serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...