Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest polecany hosting serwerów bez limitu za 30 złoty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wiem że tych tematów jest od groma ale jaki polecacie hosting serwerów "który działa teraz" (cena maksymalna do 30zł za ofertę)

najlepiej bez limitów to co jest na pukawce enderchest ;p.

kiedyś miałem serwer na owncraft.pl i było całkiem stabilnie.

co do tych limitów wiem mniej więcej jak jest.

Czy może lepiej samemu serwer stawić tylko trochę mierny internet bo 10 Mb/s ping 60-70.

co sądzicie ?

Opublikowano

@TheMajster

Ale ziomeczku, jak pisze "Bez limitu" to tak na prawde ma on limity, tego sie nie opłaca kupować . 

Osobiście polecam Sored.pl

wiem doskonale że ma to limity :/ dużo hostingów leci w bajer i oszukuje ludzi (powiem że za 35 zł na miesiąc to też nie dużo (szczególnie że pisze że da się uciągnąć 35 slotów :P)). Dawno nie robiłem serwerów a staram się zrobic teraz projekt serwera myślę też o beta testach ale wszystko wyjdzie w tańcu :D.

Opublikowano

https://lvlup.pro

Jak dla mnie najlepszy hosting.

też całkiem ciekawa oferta. tu akurat dysk ssd którego ja sam także używam na komputerze a mapa mojego serwera nie bd wazyc więcej niż 400-500 Mb więc  wydajność się liczy :>

Opublikowano

Fiberhost.pl serwer Silver z linii tnt nielimitowane pluginy 10% procesora możliwość wypłacania pieniędzy z wirtualnego portfela.

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Żadne MineCraftowe g****o jakim jest enderchest, fiberhost (czyt. FrajerHost), craftserve czy inne slotexy i mineserwy.

Dlaczego????

Bo wyżej wymiemione hostingi prowadzone są przez gimbusów którzy sami nie wiedzą czego chcą. Polskie hostingi (hostingi OnlyMinecraft) to jeden wielki bulszit. Jak można tworzyć oferty "bez limitu" na gównie za 30 zł, kłamiąc w żywe oczy, że oferta nie ma limitu. Kolejną kwestją jest limit slotów..... I tu właśnie dostaje kurwicy... NA JAKIEJ PODSTAWIE JE LIMITUJECIE?! CZY WAM SIE K***A NUDZI??? Wykorzystujecie poprostu możliwości panelu Nozo... Którego i tak nie umiecie poprawnie podłaczyć.................................

-------------

Sensownym wyjściem jest zakup jasnej oferty która ma przedstawiony limit (RAM, CPU i Dysk). Na przykład od hostingu LVLUP [tutaj VPS] lub od Pukawki (Jasna oferta).

Pozdrawiam

Like?

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...