Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gangplank ponerfiony?

NoApologies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy gankplank dostawał jakieś nerfy? Ostatni raz grałem 2 tygodnie przed końcem sezonu 5 i ta postać była naprawdę silna, a teraz próbowałem kilka meczy i w każdej grze idzie mi nim koszmarnie.

Nie jestem jakimś asem, ale przez +/- 10 gier nie wygrałem nim ani razu lini, a jego dmg w early jest koszmarnie niskie.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

­

Wedlug Overpowa jest teraz szitem na topie bo go gwalca ale na midzie daje rade bo kontruje wiele champow a w late sporo bije bo nowe itemy dodali.

Masz rację,

na topie jest za słaby - nie dość, że papier to jeszcze mane żre.

Na midzie nie widziałem, by ktoś nim grał, ale nie polecam ;)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Dostał dosyć dużo nerfów, a najbardziej oberwało jego Q oraz E - czyli główne skille zadające obrażenia. Ogólnie to imo jest teraz dużo lepszych picków i już nie warto nim grać, ponieważ to bardzo sytuacyjny champ.

Opublikowano

­

Masz rację,

na topie jest za słaby - nie dość, że papier to jeszcze mane żre.

Na midzie nie widziałem, by ktoś nim grał, ale nie polecam ;)

No ja jak oglądam meczyki Overpowa, Arquela czy kogoś z wyższego elo to widuje tam GP na midzie albo ban GP.

ogarnij tu Overpowa : http://euw.op.gg/summoner/userName=co+ja+no+co+ja

Normalnie rozpierdolił pare meczy na go4lolu. Oczywiście midlane z TP, bo Arquel only top z ignitem xD

Opublikowano

Gp bardzo zabolał ten nerf, że "q" nie zwraca mu już many przy lasthitowaniu. Ciężej mu się przez to farmi, gorszy sustain i ciężej jest mu nazbierać na ulepszenie ulta.

giphy.gif

Opublikowano

I dobrze - to coś biło po 25 minucie z 0:0:0 w adc za 1/2 hp z beczki.

----------------------

Beczka i Q znerfione, na midzie daje radę, ale ma mały zasięg, dlatego wypada z mety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...