Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ćwiczenia na mięśnie?

LeoTar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem chciałem się zapytac jakie są najlepsze ćwiczenia na mięśnie brzucha i bicepsa i klatki piersioowej dziękuję za pomoc ;)

35223511037872134049.gif

Opublikowano

Na biceps podnosisz coś ciężkiego uginając rękę. Najlepiej łokciem zaprzyj się o coś żebyś tylko podnosił, może być nawet przyłożenie ręki do swojego ciała i zwykłe uginanie, z tego co wiem hardkorowy koksu ma do tego specjalną ławeczke. Na brzuch jest wiele ćwiczeń i musisz potestować, najpierw progress w jednym treningu, później zmieniasz bo dla twojego brzucha będzie zbyt łatwy i jedziesz na następnym dopóki będziesz czuł że jest dobry. Na klate polecam pompki z łokciami przy ciele lub powolne opuszczanie i podnoszenie się. Wszystkie ćwiczenia oczywiście na serie. Oczywiście jeśli masz hantelki lub gryf to wykorzystaj to i oprócz pompek wyciskaj, jest wiele dobrych ćwiczeń. Podobnie jest z bicepsem.

Opublikowano

Musza byc kcal na + bo inaczej gowno zbudujesz

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Najlepsze są podciągnięcia, a jest setki sposobów na każdą partię ciała. Więc zerknij na sposoby ćwiczeń przy podciąganiu :)

banner.jpg

Opublikowano

Tak jak up mowi... Jezeli masz pobieznie podchodzic do tematu to sie podciagaj nachwytem, podchwytem (wiecej zaangazuje biceps), rob pompki, pompki wasko i spiecia na brzuch i jedz tak zeby zawsze bylo na +

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...