Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z psc6- brak możliwości przeniesienia bezpośrednio obrazu do dokumentu

Gość happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heja, mam pewien problem z photoshopem cs6.

nie moge przeciągnąć obrazu z folderu czy pulpitu do programu, bo zamiast kursora mam kółko przekreślone.

próbowałem uac, ctrl+shift+alt w opcjach szukałem i nic nie zadziałało.

ktoś coś wie?

dodam, że ten sam problem był po aktualizacji na windows 10. potem wróciłem do windowsa 7 i wszystko było okej. aż do teraz

Opublikowano

Wiele osob (w sumie chyba wszystkie) korzystajace z systemu win 10 maja ten problem. Nic z tym nie zrobisz ponieważ testy obejmowały Creative Cloud, z wyłaczeniem wcześniejszych wersji, jak Cs6. Mozesz sprobować ewentualnie pobrać ten plik http://www.microsoft.com/en-au/download/details.aspx%3Fid%3D30679&usg=ALkJrhiGTlYf0BWlZGVahALg-JWrbcVpZQ. Jednak wątpie, by to pomogło.

Najprosciej jest zaktualizowac Photoshopa do najnowszej wersji CC.

igNMhIy.png

Opublikowano

@Kagura

pisałem, że mam windowsa 7. ;-;

ps. zrobisz mi sygnature? xD

Ah, niedoczytałam, wybacz. No to, jak napisałam w poprzednim poscie spróbuj zaintalować ten plik.

Jak to nie pomoże to masz jeszcze kilka opcji:

-odintalowac Photoshopa wraz z rejestrem i zainstalowac na innej partycji

- uruchomić Photoshopa, jako administrator

- jak masz drugi komputer to zainstaluj tam photoshopa i skopiuj z niego cały folder plugin, wklejając go do domyślnego kompa

- przeskanuj komputer i jesli masz mało miejsca na dysku to posprzątaj kompa tak, by w partycji, gdzie jest zainstalowany PS było minimum 3-4GB wolnego.( czasami niektore opcje przez to nie działają).

igNMhIy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...