Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AMX ELC

Ariella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak grac tym czołgiem, mam go wymaxowanego, chce szybko przejść do VI, bo tam już jest magazynek, ale ten V to porażka jak dla mnie, brakuje mi 10k do VI, ale ciezko idzie (Strzelam cały czas goldem)

Opublikowano

Witam, jak grac tym czołgiem, mam go wymaxowanego, chce szybko przejść do VI, bo tam już jest magazynek, ale ten V to porażka jak dla mnie, brakuje mi 10k do VI, ale ciezko idzie (Strzelam cały czas goldem)

Wcale nie trzeba strzelać goldem, jak masz go wymaksowanego penetracja starcza. Zamontuj lornetke i siatke, graj pasywnie nie pod damage. 

Opublikowano

To jest jeden z najlepszych czołgów, ale wymaga min. 2, a najlepiej 3 perków. Mieszane w tym żarówa, camo i BiA. Bez tego może być mega ciężko.

Do krzaczka, czekasz aż się celownik skupi po 3 sekundach, potem strzał i się chowasz. Z tą penetracją przebije większość czołgów z jakimi walczy, o goldzie nie wspominając, bo ma on prawie 250 peny.

Opublikowano

Siata,lorneta, dosyłacz i masz niszczarkę.

Op camo, pozwala strzelać i spotować z krzaka jednocześnie ;)

Po strzale ten czołg bardzo mocno traci camo.

Opublikowano

Siata,lorneta, dosyłacz i masz niszczarkę.

Op camo, pozwala strzelać i spotować z krzaka jednocześnie ;)

Sama lorneta starczy - #potwierdzone info.

Lepiej dać wentylacje niż siatę. Chyba, że ktoś ma słabą załogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...