Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny client

Djabelny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pierwszy raz chciałem zagrać w lola a tu takie coś może by ktoś coś doradził?
Wymagania systemowe mam bardzo dobre a nie wiem co mogło zawinić :/ 

Opublikowano

Czasem tak miałem gdy crashował mi się sterownik od karty graficznej (była lekko spalona, i gdy np. w grach się sterownik resetował, to już jeżeli miałem takie menu, to się nie resetował), ogólnie pomógł mi reset kompa, ale tylko tymczasowo to pomogło.

Opublikowano

Też tak miewałem ale wystarczyło zazwyczaj włączyć jeszcze raz launcher. Może spróbój zaktualizować sterownik ?

Opublikowano

Spróbuj zresetować grę lub naprawić pliki gry. Też tak kiedyś miałem i naprawa plików pomogła

Jak je naprawić?

Opublikowano

­

Wszystko na swoim miejscu

Spróbuj:

I had the same problem. go into internet explorer. go to settings>internet options. go to the advanced tab and click the reset option. Worked for me.

lub

I deleted the C:\Riot Games\League of legends\RADS\projects\lol_launcher and lol_air_client (and any other air clients you have), then patched on the EUW server (don't know if that helped or not) and it worked. THANK GOD.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

­

Spróbuj:

I had the same problem. go into internet explorer. go to settings>internet options. go to the advanced tab and click the reset option. Worked for me.

lub

I deleted the C:\Riot Games\League of legends\RADS\projects\lol_launcher and lol_air_client (and any other air clients you have), then patched on the EUW server (don't know if that helped or not) and it worked. THANK GOD.

Dalej nic :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...