Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Jaka postać aktualnie niszczy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ryze to pojeb

kalista jest gitez i wyszedł jeszcze nowy skrypcik więc trzeba wypróbować :D

Jinx kosi jak ma supporta który sie nie boi wpierdolić

A na fiorze nigdy nie grałem ://

Opublikowano

Zobaczę zaraz ryze, tylko jaki skrypt?

A żeby nie zakładać nowego tematu to dlaczego mam takie czarne coś koło mojej postaci??

post-1084501-0-52842100-1449406005_thumb.png

xD

Opublikowano

A żeby nie zakładać nowego tematu to dlaczego mam takie czarne coś koło mojej postaci??

attachicon.gifScreen11.png

Carna dzióra,Marz ban XDDD

A na serio to nie wiem na forum eb bedzie ale musisz poszukac :D

Co do tematu to ryze i kalista rozpierdalają

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Illaoi to jakieś monstrum, każdą grę można wykierować, jej ult masakruje, na pewno będzie znerfiona.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ryze miecie strasznie, ale w sumie zaraz po reworku był znacznie lepszy, wtedy bez problemu można się było wjebać 1vs5 i nawet połowa hp nie spadała, a teraz wystarczy stun/silence i stacki spadają, combo się przerywa i jest lipa + mniejszy dmg, co nie zmienia faktu że 1vs1 to chyba najsilniejsza postać(o ile kogoś dorwie w zasięg), jeszcze się nie spotkałem z taką sytuacją, żeby ktoś mnie zabił na solówie o ile miałem 2-3 stacki i 6lvl+ oraz zapas many.

Herolda można robić solo spokojnie w około 15-16 minucie(moim tempem gry, pewnie niektórzy robią wcześniej)

Opublikowano

zmień rozdzielczość na inną i zmień na tą samą

Jak postać niszczy na EB??? Fiora dobra jest?

https://www.elobuddy.net/topic/8654-challenger-tier-god-speed-rengar-by-fineatall-one-shooting-who-can-stop-the-cat/

giphy.gif

Opublikowano

masz moze włączony skrypt do bitza? bo ja tak miałem i jak wyłączyłem do blitzcranka to juz nie ma czarnego tła

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dacie może skrypty do levelowania konta?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...