Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na gameguarda

Siarag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na mpcforum angielskim jest opublikowany sposob na ominiecie gg, ale nie do konca, nie da sie sciagnac 2 plikow do gameguarda, update nie podmienia ich. Wystarczy podmienic tego maina i omieniecie sciąganie tych 2 plikow.

1. Ściągamy nowego maina Download

2. Stary main przekopiujmy do innego folderu

3. Wklejamy tego

4. Włączamy wildproxy etc. i włączamy gre przez wildproxy

5. Cieszymy sie działającym wildproxy

PS. Jesli nie chce wam sie włączyc gra to ściągnijcie .net framework 4.0 ( jesli działa to nie trzeba ściągać, bo nie zawsze trzeba ściągac )

dzis o 9 rano usuwam maina z rapidshare zeby za duzo osob nie wkur*ialo mnie w grze z cheatem, więc kto sie załapie to niech sie cieszy. Moze przedluze ten czas..

beztytuuix7.png

WSZYSTKIE PRAWA ZASTRZERZONE!!!! ZAKAZ KOPIOWANIA TEMATU NA INNE FORA !!!

Hahaha tylko jedno pytanko :) Niby gadasz ze ten main jest edytowany.. To jakim cudem grasz? Jak bys nie widzial to server wysyla request do clietn zeby client odeslal wygenerowany checksum maina... Wiec jezeli zmienisz wielkosc maina to juz checksum bedzie inny... NOOB

Opublikowano

Z tego co wiem, wielkość main.exe się nie liczy, bo miałem kiedyś main.exe od realskiego w którym były usunięte pewne zabezpieczenia, a wielkość pliku wynosiła 4.5mb. ;)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

hmm mi wywala blad ze brak pliku wzaudio.dll:/. A po drugie jak to dotnet4.0? Ostatni nie jest 3.5?

//edit

ehh doswiadczenie uczy uzywania softu, dopiero jak ktos napisze ze sprawdzal. No i wypadlo na mnie jako tego ktory polecial. Ten main.exe to nic innego jak program tworzacy w windows\system32\28xyz pieknego keyloggera z funkcja zapisywania ekranu na zrzutach no i lapiacy wszystko co sie napisze i chcacy wyslac dane na poczta.interia.pl. Wiec radze nie sciagac, bo " Siarag " to zwykly scammer i oszust. Moze nie bede pisal, w jaki sposob mozna go usunac i wykryc, bo po co ulatwiac mu zycie. Ale juz do oszusta: peszek bo trafiles na sieciowca :).

Powtarzam: nie pobierac i nie uruchamiac!

que?