Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za 50PSC?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Chodzi Ci o DLC Skandynawia do ETS2? Całkiem fajny dodatek, dużo on nowości daje i myślę, że warto go kupić. Sama mam zamiar kiedyś sobie go kupić. ;)

Myślę, że generalnie lepiej takie pieniądze wydać na grę, niż na skiny, bo podejrzewam że one nic szczególnego Ci nie dają, ale nie wiem dokładnie, gdyż nie gram w csa. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­Chodzi Ci o DLC Skandynawia do ETS2? Całkiem fajny dodatek, dużo on nowości daje i myślę, że warto go kupić. Sama mam zamiar kiedyś sobie go kupić. ;)

Myślę, że generalnie lepiej takie pieniądze wydać na grę, niż na skiny, bo podejrzewam że one nic szczególnego Ci nie dają, ale nie wiem dokładnie, gdyż nie gram w csa. ;)

Skandynawia wszędzie 60zł R.I.P Jedynie na fabrycekluczy jest za 49.80 ale chyba tam są podatki itd. więc troche braknie :P

@Uu7Sg1S.pngCusT Terrarie za 15zł kupie na g2a więc chyba terraria i coś jeszcze za 35zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...