Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Sterowniki Karty Graficznej :(

XnX

Pytanie

Rekrut
Opublikowano

Witam Serdecznie.

Mam pewien problem od pewnego czasu.Przy instalacji systemu Windows nasz kochany Windows instaluje mi sam automatycznie sterowniki od karty graficznej z serwisuWINDOWS UPDATEarrow-10x10.png.

Niestety nie wiem jak to wyłączyć a problem jest bardzo denerwujący.

Odinstalowałem kilka razy sterowniki i wgrywałem swoje ale nadal po reinstallu kompa znowu Windows ściągnął swoje kochane sterowniki.

Człowiekowi włosy siwieją a tutaj Windows musi wgrać te swoje sterowniki choć chce zainstalować swoje z powodu tak takiego ze tutaj nie mam panelu sterowania sad.png

Karta Graficzna: GeForce 9600 GT 

Sterowniki: GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1)

Proszę o szybką i pewną pomoc smile.png i Pozdrawiam 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież jak zainstalujesz sterowniki Nvidii to one działają, żadne inne + systemowe xD Nie rozumiem cię xD Normalnie je instalujesz? Jak je instalujesz to przecież masz panel Nvidii o.O

http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Są tam gadzi zawsze były od dziesiątków lat tak samo i dzisiaj : na stronie Nvidii 

Jakie "swoje" instalujesz ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...