Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faceit pytanko

MaJki23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry , jak gramy faceit'a to dostaje sie tam jakieś pkt za wygrane, gdzieś wyczytałem że są jakies poziomy dobierania przeciwników 1-10 czy coś takiego. Idzie jakoś sprawdzić w jakim poziomie siedzimy albo ilość tych punktów ? często jak gram to mam wrażenie że gram z jakimiś Stone Master Elite .

graphic.png

Opublikowano

Cześć. 
Wchodzisz w swój profil, a następnie po prawej stronie masz "Stats"  z logiem CS : GO.
Znajdują się tam :

- Twój obecnym poziom
- Ostatnie mecze wraz z demami
- Ogólne statystyki 

Oprócz tych poziomów od 1 do 10, możesz również wykupić premium i grać w innych ligach. 

Co do punktów faceit , możesz zgarniać je za wygrane turnieje Faceit, do których zapisujecie się w 5 osób , poprzez reflinki i kilka innych rzeczy.

Pozdrawiam :) 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Ale jak nie kupisz premium to nie dostaniesz rangi i będziesz z goldzikami grał ;(

Opublikowano

Nie jestem pewny ale to chyba jest tak że normalnir zdobywasz te rangi itp. aczkolwiek nie widzisz ile zostało Ci do awansu. Nie jestem pewny bo nie grałem więc mogę się mylić.

Opublikowano

Nie musi kupować premium. 10 lv nabijasz bez premki. 
Od 7-8 poziomu zaczyna pomału dobierać ci Katy :)
Sam mam bez premki 6 poziom aktualnie 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Nie musi kupować premium. 10 lv nabijasz bez premki. 

Od 7-8 poziomu zaczyna pomału dobierać ci Katy :)

Sam mam bez premki 6 poziom aktualnie 

Takiej odpowiedzi chciałem , dzięki :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...