Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki z mikrofonem do 100-110zł

remik192837

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Poszukuję jak najlepszych słuchawek razem z mikro do cs'a do 100-110zł razem z wysylką. Zależy mi na bdb jakości dźwięku dobrym mikro i wygodzie,żeby po 30 min uszy nie bolały.

Jeżeli będzie mega przepaść między słuchawkami za 100-110zl a takimi za 150,mogę dac 150zl

Opublikowano

Polecam Creative Fatality Gaming HS-800. Posiadam je od lutego, kupiłem w promocji za 90zł z przesyłką kurierską. Są głośne mają bardzo dobry czysty dźwięk i bas, lubię z nich słuchać muzyki. W CS:GO spisuje się świetnie, nigdy mnie nie zawiodły. Długi i wytrzymały kabel ze scrollem do zmiany dźwięku. Dużo razy zawinęły mi się w kółka od krzesła , lub zapomniałem ich zdjąć i wyrwały się na chama z głowy. Więc bardzo wytrzymałe. Często grają na full i leżą obok laptopa nawet kilka godzin. Posiadają odłączany mikrofon na którego nie ma co narzekać, wszyscy mnie bardzo wyraźnie słyszą na ts 3, skype itd. Co do wygody, to mogę w nich siedzieć nawet cały dzień i nie będzie mnie boleć głowa. Ogólnie ciężko je zarżnąć przy normalnym użytkowaniu. Tanie i solidne.

Opublikowano

Polecam Creative Fatality Gaming HS-800. Posiadam je od lutego, kupiłem w promocji za 90zł z przesyłką kurierską. Są głośne mają bardzo dobry czysty dźwięk i bas, lubię z nich słuchać muzyki. W CS:GO spisuje się świetnie, nigdy mnie nie zawiodły. Długi i wytrzymały kabel ze scrollem do zmiany dźwięku. Dużo razy zawinęły mi się w kółka od krzesła , lub zapomniałem ich zdjąć i wyrwały się na chama z głowy. Więc bardzo wytrzymałe. Często grają na full i leżą obok laptopa nawet kilka godzin. Posiadają odłączany mikrofon na którego nie ma co narzekać, wszyscy mnie bardzo wyraźnie słyszą na ts 3, skype itd. Co do wygody, to mogę w nich siedzieć nawet cały dzień i nie będzie mnie boleć głowa. Ogólnie ciężko je zarżnąć przy normalnym użytkowaniu. Tanie i solidne.

Również polecam, używam ich już 4 miesiąc :) Bez zarzutu.

Opublikowano

A co będę pisał jeszcze raz, moje zdanie się nie zmieniło:

Polecam Gamecom 380 (388). Szału nie ma, ale za 100 zł, dźwięk całkiem czysty, zarówno ten wejściowy jak i wyjściowy, całkiem wygodne, no i bardzo wytrzymałe - co prawda nie rzucam nimi, staram się dbać, ale nie raz kabel był szarpnięty i to całkiem ostro, a mimo to służą mi już niemal dwa lata.

Minus jest taki, że jak masz np kota, to gąbka cudownie wręcz zbiera sierść. Nie przeszkadza to jednak w użytkowaniu.

W6iB9H1.png

Opublikowano

za 110zł nie kupisz dobrego headsetu, dołóż co najmniej do superlux hmc 631 albo kup jakieś superluxy hd668b + mikro zalmana

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...