Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teraźniejszy zarobek 75lv

fdsafdsf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

postanowiłem wrócić do gry po około 1,5roku przerwy na serwer Andros. Mam postać 75lv body aura P itp. z eq, po biologu. Eq mniej wiecej takie: truta +6 35 sr, boga +9 2khp 5do pz, bransa z lez +7 10 do pz 500 hp, wisior złoty +9 1khp 10kryt 5 omdlenie, kozaki +9 1khp 10kryt 5omdlenie, sokola nno 10blok, ebo +9 10 luda :P, helm 60 +7. W sumie tyle, do tego helm 10luda, parta i nimfa ale to pod pvp więc nieważne. I teraz... nie mam pomysłu jak zarabiać i tak na prawde co robić dalej :D Nie wiem czy grac bodym, czy mieć go jako dropka i zrobić sobie np likana. Z kasy mam 5kk(:D) więc musze sie odbic od dna. Gram w chunjo, więc ludzi za dużo nie ma, znajomi pokończyli, ludzi malo tam znam - i tu sie nasuwa znów pytanie czy nie wymienić tego eq i pograć na jakimś innym serwerze ale w jinno.

Co byście mi radzili? :D Jak zarabiać teraz?

pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

­Aktualnie, korzystaj póki możesz z eventu świątecznego.

To znaczy, rób nowe postacie, drop skarpetki, otwieraj prezenty. Idzie na tym bardzo dużo zarobić.

Dodatkowo Karty Okey - kolejna okazja do zarobku, ale zarobisz jedynie na srebrnych paczkach, bo z brązowych albo yangi albo exp.

­

Opublikowano

DT to jedna z lepszych metod zarobku :) + jak kolega wyżej pisał jakieś cenne itemki ulepszaj ( najlepiej brac do kowala kilka postek ) łatwiej coś ulepszyć :)

4521609.png

Opublikowano

Metki w DT ( po drodze jakieś śmieci ulepszaj), Piaski Kwarcowe, Magiczne Nasiona, Metki w red, Metki w piekle, Odłamki, Alchemia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...