Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock się zacina

TheBrekson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem strasznie mnie to dziwi ale WarRock mi zacina są straszne spadki fps'ow a przy strzelaniu to masakra system dopiero co formatowany wszystkie sterowniki zainstalowane bynajmniej te podstawowe w Battlefield 3 grając na ultra gra chodzi płynnie a WR nie ;/

mój sprzęt 

System Operacyjny: Windows 10 64 bit 
Karta Graficzna: Nvidia GeForce GTX 760 
Procesor: AMD Phenom II X4 B50 Processor (4 CPUs), 3.1GHz 
Pamięć RAM: 4 GB 

a i nawet jak zmniejszyłem detale na low w wr to też zacina.. Jakieś sugestie? 

Opublikowano

Spróbuj ustawić koligację procesora na 4 rdzenie (menadzer zadan > szczegoly > warrock i PPM)

Przy okazji WR opiera się o 1 rdzeń, więc w tym wypadku może to być też wina procka. AMD do WR'a jest kiepski.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Spróbuj ustawić koligację procesora na 4 rdzenie (menadzer zadan > szczegoly > warrock i PPM)

Przy okazji WR opiera się o 1 rdzeń, więc w tym wypadku może to być też wina procka. AMD do WR'a jest kiepski.

Mam zaznaczone na wszystkie rdzenie lecz pomogło ustawienie priorytetu na wysoki lub czasu rzeczywistego ale tak czy siak muszę wymienić procesor na Intel Core i5 :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...