Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje połączenie z serwerami dobierania gier jest niestabilne - wina jednostki wojskowej?

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od dłuższego czasu męczę się z problemem pt. "Twoje połączenie z serwerami dobierania gier jest niestabilne" co doprowadza do wywalenia mnie z MM'a. Ogólnie mogę rozegrać jakiś 1-2 mecze, następnie wywala mnie i muszę spamować w przycisk "dołącz ponownie", za którymś razem dołączam, ale potem znowu za 1-2 mecze mnie wywala. Jako iż mieszkam blisko jednostki wojskowej przyszło mi na myśl, że może być to wina wojska i tych ich radarów czy coś (nie znam się na tym). Moje pytanie brzmi czy to faktycznie ich wina? Jeśli nie to co mam z tym zrobić?

Opublikowano

Ostatnimi czasy też tak mialem. Większość osób tak ma. Wystarczy poczekać lub po prostu resetować kompa. Sprawdz tez spojność plinków jak kolega wyżej napisał.

Opublikowano

Próbowałeś sprawdzić  ''Spójność plików'' ? też to miałem kiedyś ale tylko kilka razy i po tej spójności już nie wyskakiwało.

Ostatnimi czasy też tak mialem. Większość osób tak ma. Wystarczy poczekać lub po prostu resetować kompa. Sprawdz tez spojność plinków jak kolega wyżej napisał.

Próbowałem już sprawdzać spójność plików i nic, jeśli chodzi o resetowanie komputera to też nic nie daje, tylko zamiast tego muszę czekać to 5-8 minut i cały czas klikać żebym dołączył a wiadomo moja drużyna na tym traci.

Opublikowano

Próbowałem już sprawdzać spójność plików i nic, jeśli chodzi o resetowanie komputera to też nic nie daje, tylko zamiast tego muszę czekać to 5-8 minut i cały czas klikać żebym dołączył a wiadomo moja drużyna na tym traci.

To jest wina łączenia lub steam... Napisz do supportu gdy nikt Ci nie pomoże z tym.

Opublikowano

To jest wina łączenia lub steam... Napisz do supportu gdy nikt Ci nie pomoże z tym.

Do supportu pisać po angielsku czy po polsku?

Opublikowano

po angielsku - odpowiedzą ci szybciej

Dobra, ale pisząc do supportu muszę  wybrać kategorię i są tam:

- Pytania związane z kontem,

- Zakupy i płatności,

- Steam Hardware

- Bans and Cooldowns,

- Gry oraz dodatki DLC,

- Pytania związane z platformą STEAM,

- Handel STEAM/przedmioty w grach,

- Rynek społeczności STEAM,

- Klucze CD/numery seryjne,

- Greenlight,

- Pomoc z XBOX,

- Licencje turnejowe.

Co wybrać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...