Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferta] Stworzenie oraz Zarządzanie serwerem TeamSpeak3.

Sirrek ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5810514293822731347850.jpeg

863b009be7ae1.png

Mam 23 lata pochodzę z woj. kujawsko-pomorskiego w tym roku ukończyłem licencjat z ekonomii.

W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi ale znaczną część czasu spędzam w internecie zajmując się właśnie

serwerami TeamSpeak3. Zapewne reklamą będzie wymienianie TS'ów którymi zarządzałem więc powiem po prostu że

w tej branży "siedzę" od długiego czasu, mam za sobą ciekawe projekty oraz zarządzanie TS z kilkuset osobami online.

Cóż dodać? może coś jeszcze o moim podejściu, jestem osobą z poczuciem humoru, która jednak woli zachowywać totalną powagę jeśli chodzi

o pracę w którą wkładam 100 % siebie, uwielbiam mieć wszystko dopięte na ostatni guzik jeśli chodzi

o sprawy techniczne, wizualne czy kadrowe. Cenię sobie profesjonalizm jeśli chodzi o pracę

dlatego możecie być pewni że ze mną ominą was sytuacje wycieków IP użytkowników czy też faworyzowania

kogoś po "znajomości", ponieważ w pracy nie uznaję kompromisów i nie łączę jej z życiem prywatnym, co niestety

jest zmorą wielu serwerów. Również posiadam sporą dawkę kreatywizmu w sobie dzięki czemu TS wiecznie "żyje"

czy to nowymi eventami, turniejami w różne gry itp. Jestem również osobą bardzo komunikatywną dzięki czemu

potrafię się bez problemu porozumieć i dobrze "dogadać" czy to z administracją bądź użytkownikami.

Ostatnio (z braku czasu) bardziej zajmowałem się "stawianiem" serwerów, optymalizowaniu rang, kanałów itp

aniżeli długotrwałym zarządzaniem serwerem, jednakże czas powrócił więc chce pracować na "własnym podwórku"

na dłużej.

83af87b3200ce.png

Postawienie serwera TS3 dedykowanego grze/forum, bądź też publicznego. Czyli stworzenie kanałów, rang

ze zoptymalizowanymi permisjami z pewnością że nie pozostaną żadne "luki" etc.

Raczej nie muszę pisać frazesów o znajomości permisji itp ponieważ to "oczywista oczywistość". :)

Zarządanie serwerem w pełnym zakresie, profesjonalnie przeprowadzona rekrutacja, dzięki czemu

będzie pewność że mamy odpowiednie osoby na odpowiednich stanowiskach, stworzenie strefy DJ, muzycznej

Stworzenie żywej oraz dobrze funkcjonującej strefy Eventowej.

Systematykę, estetyczność oraz odpowiedzialność w wykonywanej pracy.

To moje trzy najważniejsze cele, oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie aby tworzyć FanPage Facebookowy

czy też forum dedykowane dla ts3, bądź podpiąć je pod już istniejące.

Jestem osobą posiadającą sporo wolnego czasu także wszystkie sprawy będą załatwiane na bieżąco

oraz oczywiście stale będę monitorował pracę pozostałych administratorów oraz członków teamu TS3

dzięki czemu potencjalny serwer TS3 będzie dla użytkownikiem synonimem miejsca zaufanego.

Więc jeśli macie spore forum, serwer bądź cokolwiek i potrzebujesz aby ktoś stworzył i zarządzał dla was

serwerem TeamSpeak 3 to ta oferta jest właśnie dla was ! :)

Wszystko jest oczywiście kwestią do omówienia dlatego zapraszam do pisania wiadomości na PW

oraz do spotkania się i przeprowadzenia rozmowy głosowej np na TS3. :)

Opublikowano

Witam,

mam taką sprawę/pytanko, ponieważ mamy już zrobiony serwer Ts3. boty, rangi itp.

Tylko potrzebujemy forum/banner i reklamę serwera.

teraz mam pytanie czy jeszcze to jest aktualne i czy masz czas żeby nam pomóc w tym?

Proszę o kontakt na pw lub email.

mail: [email protected]/[email protected]

Pozdrawiam,

Dominik S. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...