Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jagdtiger

karolkarol21621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena bardzo niska, jak ostatni raz sprawdzałem, to za 50zł schodziły mocno, ale to było przed zmianami dot. 1 kodu na konto.

Czy się opłaca... zależy czy masz ten czołg. Jeśli nie, to się nie opłaca, bo to s**t. 

Opublikowano

Bardzo słaba mobilność, 3 dni się obraca, wychył działka jest słaby, dolna półka jest bardzo słaba, łatwo go objechać, mocno zbiera od arty, niektóre IXt typu E 75 go niszczą, zanim jagoda się zdąży obrócić. Do tego ten czołg nie ma racji bytu na większości map, bo a to za słaba mobilność, a to camo ssie, a to arta na strzał ściagnie.

Nie polecam, lepiej kupić coś dobrego i uniwersalnego - np. CDC

@Offtop

Za jakiś czas możecie się spodziewać największego konkursu w dziale WoT, do zgarnięcia m.in. gold i forumowe plakietki ;)

Opublikowano

Kyra sprzedał ten czołg, bo do gry się nie nadaje. Ja go nie używam nawet do szkolenia załogi. Nie polecam, ale jak tam chcesz.

Opublikowano

@Offtop

Za jakiś czas możecie się spodziewać największego konkursu w dziale WoT, do zgarnięcia m.in. gold i forumowe plakietki ;)

No na reszcie :)

Sry za ot :)

test

Opublikowano

1 bitwe tym klockiem rozegrałem, zanim dojedzisz do kampy to zazwyczaj wrogowie przed nią zostali zabici jakieś 5 minut temu ~informacje z życia wzięte :)

Opublikowano

1 bitwe tym klockiem rozegrałem, zanim dojedzisz do kampy to zazwyczaj wrogowie przed nią zostali zabici jakieś 5 minut temu ~informacje z życia wzięte :)

O ile cie po drodze nie dopadł med/light albo nie pierdolnęła arta.

Pancerz c***a wart, mądry is6 cie pocharata.

Ten czołg jest dobry jak sie bijesz na totalnych czerwonych debili, miałem kiedys taka bitwe, stało przedemną 6 czołgow i zaden nie wyjechal, zrobiłem 6k odbiłem jeszcze wiecej.

Jedna bitwa na 300.

Opublikowano

Fajnie jakby takie kody były na T34 i były na już założone konta, a nie właśnie 8.8cm i na nowe.

T34 to też słaby czołg.

Opublikowano

Bardzo słaba mobilność, 3 dni się obraca, wychył działka jest słaby, dolna półka jest bardzo słaba, łatwo go objechać, mocno zbiera od arty, niektóre IXt typu E 75 go niszczą, zanim jagoda się zdąży obrócić. Do tego ten czołg nie ma racji bytu na większości map, bo a to za słaba mobilność, a to camo ssie, a to arta na strzał ściagnie.

Nie polecam, lepiej kupić coś dobrego i uniwersalnego - np. CDC

@Offtop

@Juri. Konkurs 1v1 ? :D

Mam jagode i nie wiem czy dostała buffa, czy dostanie, ale od 5 miesięcy nią bitwy nie zagrałem ^^

Lepiej kupić cdc czy coś, ale jak na nowe konto i kod za 20zł, to czemu nie. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@Juri. Konkurs 1v1 ? :D

Mam jagode i nie wiem czy dostała buffa, czy dostanie, ale od 5 miesięcy nią bitwy nie zagrałem ^^

Lepiej kupić cdc czy coś, ale jak na nowe konto i kod za 20zł, to czemu nie. 

Nie, nie będzie to 1vs1. Łącznie będzie 6 konkursów :D

Top: Moim zdaniem nie warto tych 20 - po co wydawać hajs na czołg, którym i tak nie będzie się grało? Lepiej wziąć coś dobrego, chyba że nie masz hajsu, a koniecznie chcesz 8 tier premium do zarobku, ale i tak przygotuj się na koszmar (tym bardziej z załogą na 50%...)

Opublikowano

Nie, nie będzie to 1vs1. Łącznie będzie 6 konkursów :D

Top: Moim zdaniem nie warto tych 20 - po co wydawać hajs na czołg, którym i tak nie będzie się grało? Lepiej wziąć coś dobrego, chyba że nie masz hajsu, a koniecznie chcesz 8 tier premium do zarobku, ale i tak przygotuj się na koszmar (tym bardziej z załogą na 50%...)

@Juri. Co do konkursu, to długopis i kredki juz uszykowałem, no chyba, że farbki ? ;)

A co do tematu, to proponuję zacząć od jakiegoś kodu z mojego tematu, dającego "coś" i to za darmo :)

Polecam kod nr 0 :) Chyba najlepszy.

test

Opublikowano

Serio tu jest dyskusja o 20 zł? XDDDDD
Bierz, inne zwykłe 8 tiery prem. kosztują po ponad 100 zł. Przyda Ci się do misji osobistych, a na pewno będziesz je robił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...