Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WiHard

Zethik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yc4stv.jpg
info.png
IP SERWERA:  Mc.Wihard.Eu
SLOTY:  200-300
TYP:  MegaDrop
PVP:  TAK
PREMIUM:  NIE
NETHER:  TAK
POTWORY:  TAK
ZWIERZETA:  TAK
WHITE LIST:   NIE
screen.png
mn5pxm.jpg
b3t1d0.jpg
mn5pxm.jpg
admin.png
Technik _Black_Water, Root Zepsuciak, Root Majch3r,Helperzy: 4,
pluginy.png
Pluginy Autorskie - Kazdy plugin podpięty jest pod nasze api wszystko jest zapisane w MYSQL. Kazdy plugin wiadomisci tzw. BroadCast ma napisane w Tzw. Utilsach co ogranicza lagi na serwerze. Tab jest prosto napisany aby nielagował serwera jest importowanie wszystko prosto z mysql a sloty oczywiscie z slotmangera w api. Na serwerze są różne rzeczy które pozwalają zwalczać lagi jak i ułatwiają życie administracji takie jak /sprawdz napisane w jednej klase. Na serwerze jest nasz disco armor z 4 trybami disco armora (Wzorowane na XCrafters [serwer nie istnieje]). NA serwerze razem jest 39 pluginów nie wszystkie są nasze ponieważ większość to softdependy do pluginów (ProtocolLib Vault ITP). Serwer wyróżnia się brakiem gildi FunnyGuilds ( Nie twierdze ze plugin jest zły). Ten oto wyżej wymieniony plugin jest na większość serwerów lecz my posuneliśmy się dalej i napisalismy wlasne gildie :).
strona.png
http://www.wihard.eu/
opis.png
Jest to serwer o nazwie wihard jest to serwer megadrop administracja jest ogarnięta. Mam nadzieje ze wbijecie i zobaczycie jak jest na serwerze, Pozdrawiam.

CzarnaWoda Here 

Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.
Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.
Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Za dużo, żeś nie napisał. Jakie pluginy autorskie? Może więcej informacji na temat serwera? Kolejny taki sam EasyHC jak wszystkie inne? 0 nowości?

Opublikowano

@ref

Czyżby kolejny gotowiec easy hc? Piszesz pluginy autorskie to pochwal się tymi pluginami więcej opisz co i jak chyba, że to kolejny seryjniak.

Już jest opisane :3 Mam nadzieje ze nigdzie się nie szarpnąłem 

CzarnaWoda Here 

Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

Opublikowano

@ref

CzarnaWoda Here 

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...