Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haxy - CS:GO

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM 2 pytania !!

1)Czy jezeli haxuje na 1 koncie to moge dostac vaca na 2 koncie ? Za to ze np na tym CZYSTYM koncie mnie kilka osob zreportuja  valv sprawdzi pliki i dostane vaca?

2)Podajcie strone gdzie sa dobre haxy/bezplatne? c******d niemoge sie zarejestrowac bo pisze cos ze moje ip jest spamerskie czy cos takiego

Opublikowano

1-Nie jak nie haksujesz na tym 2 koncie

2-mpcforum

Czyli jak haxuje na 1 koncie a na 2 nie to niemasz sznas zebym na tym 2 dostal vaca?

A i na mpc forum jak kilkam nie wykrywalne to sa jakies z 1 miesiaca temu wiec w kazdej chwili moga byc wykrywalne

Opublikowano

Właśnie przez takich ludzi jak ty odechciewa mi się grać w tą grę. Jak widzę jak 1 ziomek carruje cały mecz, ma prawie 100 pkt. wali przez ściany i smoki, a potem cieszy mordę że jest najlepszy. Moim zdaniem tacy jak ty jesteście gorsi od silverów. To nie jest żadna frajda grać na takich śmieci co psują innym zabawę. Bardzo ciężko trafić na czystą grę. Valve na pewno potrafiłaby wyeliminować ten śmietnik, ale lepiej trzepać hajs. Bo cziter dostanie vac-acje i kupi następne konto. Nie rozumiem też ludzi z globala którzy kupują nowe konta i boostują gówna które nie potrafią grać, a później dostaje takich do teamu i się wkurwiam. CS:GO powinien być skonstruowany tak jak LOL w Korei. Masz 1 konto na swoje imię i nazwisko, dostajesz bana i nie masz wstępu do tej gry.

Opublikowano

Nie ma darmowych nie wykrywalnych haxów. Są nie wykrywalne, ale płatne ponieważ są na bieżąco aktualizowane za co trzeba zapłacić. Więc albo płać albo miłego vaca. Nie ma nic za darmo.

Opublikowano

Właśnie przez takich ludzi jak ty odechciewa mi się grać w tą grę. Jak widzę jak 1 ziomek carruje cały mecz, ma prawie 100 pkt. wali przez ściany i smoki, a potem cieszy mordę że jest najlepszy. Moim zdaniem tacy jak ty jesteście gorsi od silverów. To nie jest żadna frajda grać na takich śmieci co psują innym zabawę. Bardzo ciężko trafić na czystą grę. Valve na pewno potrafiłaby wyeliminować ten śmietnik, ale lepiej trzepać hajs. Bo cziter dostanie vac-acje i kupi następne konto. Nie rozumiem też ludzi z globala którzy kupują nowe konta i boostują gówna które nie potrafią grać, a później dostaje takich do teamu i się wkurwiam. CS:GO powinien być skonstruowany tak jak LOL w Korei. Masz 1 konto na swoje imię i nazwisko, dostajesz bana i nie masz wstępu do tej gry.

To forum jest od cheatów więc idź na inne jeśli ci się nie podoba!

Co do pytania.Jeśli cheatujesz na 1 a na 2 grasz czysto to dostaniesz vaca tylko na tym gdzie cheatujesz

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

To forum jest od cheatów więc idź na inne jeśli ci się nie podoba!

Co do pytania.Jeśli cheatujesz na 1 a na 2 grasz czysto to dostaniesz vaca tylko na tym gdzie cheatujesz

Masz moze jakiegos dobrego haxa autoAkutalizowanego ?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMajor727 HowToGrac v1.2.2 na pewno znajdziesz w google.

ps. jeden z najlepszych polskich hacków. Korzysta m.in. flusha.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMajor727 HowToGrac v1.2.2 na pewno znajdziesz w google.

ps. jeden z najlepszych polskich hacków. Korzysta m.in. flusha.

Wpisac To w google - > HowToGrac v1.2.2 ?  Ale tam sa autoUptade i skad wiesz ze flush z tego korzysta przecierz on jest ,,pro playerem``

Wpisac To w google - > HowToGrac v1.2.2 ?  Ale tam sa autoUptade i skad wiesz ze flush z tego korzysta przecierz on jest ,,pro playerem``

Cos nie moge znalezdz tego haxa

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMajor727 musisz wpisac "Csgo HowToGrac v1.2.2 hlP" sa autoupdate, ale trzeba specjalny kod ktory znajdziesz na forum na wykopie, spytaj sie tam.

byl live gdzie flusha przez przypadek pokazal tego hacka i wylaczyl lajwa.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMajor727 musisz wpisac "Csgo HowToGrac v1.2.2 hlP" sa autoupdate, ale trzeba specjalny kod ktory znajdziesz na forum na wykopie, spytaj sie tam.

byl live gdzie flusha przez przypadek pokazal tego hacka i wylaczyl lajwa.

aha dobry jestes dopiero sie skapowalem ze podales mi jakas nazwe ,,jak gra v1,2,2`` NAjs TROL udalo ci sie

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMajor727 a ty jesteś idiotą bo nie skapłeś się o co chodzi i mu się udało bo jesteś kolejnym cymbałem xdddddd Jak grasz na free haxach to zmieniaj co jeden/dwa dni bo vacka złapiesz ;) A jak chcesz autoupdate to zapłać bo z free to wątpię że takiego znajdziesz

Opublikowano

Bana dostajesz tylko na tym koncie co haxujesz i innej opcji nie ma. Na mpc jest cheat TT_LIGHT sam z niego korzystałem, działające wh i trigger.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMajor727 a ty jesteś idiotą bo nie skapłeś się o co chodzi i mu się udało bo jesteś kolejnym cymbałem xdddddd Jak grasz na free haxach to zmieniaj co jeden/dwa dni bo vacka złapiesz ;) A jak chcesz autoupdate to zapłać bo z free to wątpię że takiego znajdziesz

przypadkiem za obraze niema bana czy cos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...