Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek FPS

milczek26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam poważny problem od około 2 tygodni mam problem ze spadkiem FPS. Otóż 2 tygodnie temu miałem od 40 do około 30 FPS. Teraz mam 60 FPS ze spadkiem do 5 !!!!! Przy czym te 60 to mam może na 2 sek. Nic z cs nie zmieniałem ustawienia mam najniższe.

Oto specyfikacja komputera/laptopa (wiem to złom)

Procesor: Intel Core i3 2.2GHz (4 rdzenie)

Grafika: Intel HD Graphic 3000 (co za syf)

RAM: 8 GB DDR3

Opublikowano

Ta wiem to gówno ale wcześniej było minimalnie 30 FPS :P Procka nic nie obciąża bo wszystko mam wyłączone  jak gram :P 

Opublikowano

Mogli aktualizacje zrobić z czego gra trochę więcej wymagająca się stała, lub coś z ustawieniami -> renderowanie wielordzeniowe?

Opublikowano

Ta wiem to gówno ale wcześniej było minimalnie 30 FPS :P Procka nic nie obciąża bo wszystko mam wyłączone  jak gram :P 

co k***a ? 

Brat ma dokladnie takiego samego lapka i all na low ciska 90 fpsow 4;3 800x600 takze jakas sciema kolego albo niezle zasyfiony lapek :) 

8kHod.png

Opublikowano

Ja również grywam na laptopie i swego czasu miałem podobny problem, okazało się, że chłodzenie poszło się je****
Może spróbuj sprawdzić temperatury, jest taki program do tego HWMonitor bodajże. :) 

1329848632-U118767.png

by vilax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...