Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creative fatal1ty - opinia

Lenek PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są dobre, są "w miare" ale to jest sam plastik + kabel taki cienki że po przejechaniem kółka od fotela przestały działać.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie polecam ich już lepsze są słuchawki od telefonu . Kabel bardzo cienki i nie wytrzymaly . Ich za zaletą jedynie jest że są wygodne .

tumblr_msh8e7sxEa1r3sabqo5_500.gif    Nie wiemy, jakimi ludźmi tak naprawdę jesteśmy, aż do momentu przed naszą śmiercią.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na kabel. > Pod klawiatura ewentualnie kabel weź żeby sie po podlodze nie ciągał.

No chyba ze nie masz kółek. xD

Opublikowano

Nie polecam ze względu na kabel. > Pod klawiatura ewentualnie kabel weź żeby sie po podlodze nie ciągał.

No chyba ze nie masz kółek. xD

nie nie mam kółek mam zwykły fotel więc easy

Opublikowano

Moje pierwsze słuchawki "bardziej ogarnięte" :D

Jednak na tą chwilę poleciłbym Ci coś z wyższej półki np. za 200 zł.

Duża różnica jest w jakości ;)­

Opublikowano

Nie polecam :P 

Kabel sie zerwał po tygodniu ( nie zerwal tylko przestala dzialac prawa słuchawka )

lutowalem itp... i nic :(

2/10­

sygnatura.png

Opublikowano

Są dobre. 
Ja już tyle razy przez kabel przejechałem rzucałem nimi i działają tak samo :)
W tej cenie się opłaca ;)

banner.jpg

Opublikowano

To prawda kabel jest delikatny, raz niechcący pociągnąłem słuchawki za fotelem i kabel się wyrwał, ale polutowane i śmigają jak nowe :) Dźwięk jak za tą cenę jest naprawdę dobry tylko jak już koledzy wyżej wspomnieli, kabel to porażka :D

Opublikowano

Nie wiem co wy chcecie od kabla w tych słuchawkach. Mam je prawie rok i bardzo dużo razy zawinęły mi się w kółka, lub przekręciłem się z nimi na krześle. Rzucać to nie rzucałem, ale zdarza się że upadną. Wcześniej obgryzałem też kabel i kot się nimi bawił. Prędzej porty pourywa z laptopa niż ten kabel się przerwie. Bo czuję, że się ruszają, a były sztywne. Fakt że na nie zarobiłem, to może inaczej je szanuję, niż żeby mama mi je kupiła...

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobre słuchawki mam je dość długo i nie narzekam kabel się trzyma i jakość dźwięku też ok  :) POLECAM

Opublikowano

Ja również mam te słuchawki ponad 3 lata i nie narzekam :) Spadły mi z 15 razy, przejechałem kółkiem od fotela kabel też kilkanaście razy i działają bez zarzutu.

Polecam

Opublikowano

Ja od siebie bardziej niż fatal1ty poleciłbym SB Tactic 3DAlpha / Superluxy HD668B 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

"Fatality Nie polecam ich już lepsze są słuchawki od telefonu" z tym bym się kłócił.

Fatality w tej cenie są super, tylko jak inni mówią - uważaj na kabel (lepiej za biurko go wsadź)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...