Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG] e-Play

MaQwin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|
|

|

|

R6xSzk7.png

Witam wszystkich użytkowników MPCFORUM. Niedawno, postanowiłem powrócić do MTA jak i serwerów. Pamiętam, że serwery które tworzyłem, cieszyły się dużo ilością graczy, a oznaczało to, że wszystko się wam podobało. Dlaczego więc mam nie wystartować jeszcze raz? Tak się stało, wraz z kolegą który pomaga mi przy całym projekcie, otworzyliśmy serwer na nowo. Stoi on od wczoraj, jedne czego mu brakuje, to gracze.. Moim zadaniem jest, stworzyć wam jak najlepszą atmosferę do gry, miejmy nadzieję że będziecie zadowoleni. Chciałbym jeszcze was na samym wstępie tej prezentacji poinformować, że gamemode na którym stoi ten serwer, nie jest mój - jest on jedynie prze zemnie w pełni odbugowany oraz poprawiony. A więc! JAZDA!

Na samym początku, parę informacji.

Typ serwera: RPG

Główne miasto: SanFierro

Platforma: MTA:SA

Sloty: 30 (w każdej chwili, może ulec zmianie)

IP: mtasa://87.98.233.30:20380

Forum: > KLIK <

Dawka SS'ów.

Panel Logowania

xGkF5im.jpg

Tartak

YjE7u4i.jpg

Jedno z osiedli VIP

cM9nY2y.jpg

Pojazdy Publiczne

rrEg5u1.jpg

Spawn

XnDAyrS.jpg

Baza Urzędu

ULJOQ5a.jpg

Baza Policji

C1xRwBq.jpg

Baza TAXI

Rwyrf3o.jpg

Baza Pomocy Drogowej

lOKk1oR.jpg

Salon Samochodowy

QRKjXck.jpg

To na tyle z screenshotów.

Kilka słów co do serwera. Serwer, jest zoptymalizowany tak, aby każdy miał równe szansę. Nie będzie czegoś takiego, że ktoś przegra 10 godzin na serwerze i będzie jeździć Infernusem. Nie, nie - system zarobkowy jest specjalnie do tego przystosowany. Zwykłymi pracami dorywczymi, oczywiście można się sporo dorobić, lecz na dalszą metę, frakcje będą wam lepiej sprzyjały. Na serwerze nigdy nie było, nie ma oraz nie będzie KOLESIOSTWA.

Wydaje mi się, że to by było na tyle. Mogę was jeszcze zachęcić w ten sposób, że każdy kto wejdzie na serwer, otrzyma konto premium na 3 dni. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­W związku ze zmianą w dziale, autorzy prezentacji muszą odświeżyć ją przynajmniej raz w miesiącu. Informacja o zmianach znajduje się tutaj.

Brak zainteresowania autora publikacją przez okres powyżej miesiąca. Jeśli nadal jesteś zainteresowany prezentacją, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...