Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta do smurfowania

futui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakieś sprawdzone strony, gdzie można od ręki kupić konto 30 lv (wraz z itp etc.) CZYSTE? Płatności przelew/psc. 

Opublikowano

Pewnie cos w okolicach 50 bylyby te tansze (25k Ip). Dokladne informacje bede w stanie podac dopiero przy rzeczywistej sprzedazy.

Opublikowano

Na roznych grupach na fb sprzedaja po 20/30zl tylko ryzyko scammem

Proszę Cię :) Mówisz o kontach używanych, z zerową ilością IP, z których co najmniej połowa (pewnie więcej, nie mam dokładnych danych, więc nie mówię) zostaje przywrócona poprzedniemu właścicielowi przez support. Tego typu konta kompletnie odpadają, jeżeli tylko myśli się o trochę poważniejszej grze.

na ebaju po 15-20 eurasow/funtow sprzedaja

No właśnie, a ja zamierzam oferować je bliżej kwot 10-15 eurasów/funtów, czyli jakieś 30% taniej.

Ale jak na ten moment czekam(y).

Opublikowano

Znacie jakieś sprawdzone strony, gdzie można od ręki kupić konto 30 lv (wraz z itp etc.) CZYSTE? Płatności przelew/psc.

Ja bym polecał sprawdzić dział handlu na MPC

sam sprzedaje konta smurfy

2 vouche więc możesz popytać + 2 konta sprzedane przez pw na mpc

Hejo

Opublikowano

Na allegro masz czyste konta za grosze nie kupuj z tych stron co ta gimbaza Ci wysyła bo to są dokładnie takie same konta czyli z lvlowania na botach. A jeżeli kupisz od kogoś konto z tego forum to może Ci je zabrać w chwilę nawet jeżeli zmienisz maila na swój. Wiele razy tak już ludzie zostali oszukani.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Na allegro masz czyste konta za grosze nie kupuj z tych stron co ta gimbaza Ci wysyła bo to są dokładnie takie same konta czyli z lvlowania na botach. A jeżeli kupisz od kogoś konto z tego forum to może Ci je zabrać w chwilę nawet jeżeli zmienisz maila na swój. Wiele razy tak już ludzie zostali oszukani.

jak ktoś sprzedaje swojego jedynego maina i po kilku dniach zaczyna mu się nudzić bez lola to może wyjść z tego taka sytuacja ;)

dla tego polecam zaglądnąć do mojego tematu, jak to wygląda u mnie ;)

ps te konta są expione ręcznie ;)

Hejo

Opublikowano

Z kupnami kont to tak wiesz, 2/10. 40% to crackowane konta, 50% to konta wbijane na jakichś botach za które potem lecą bany ni stąd ni zowąd. Reszta to ludzie którzy już nie grają bo im się nie chce ale zawsze będą mogli sobie takie konto odzyskać więc też bym nie polecał :D. Jeżeli masz możliwość to kup konto od jakiegoś kolegi czy coć, wtedy będziesz mógł grac i uniknąć nieprzyjemności :)

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

Z kupnami kont to tak wiesz, 2/10. 40% to crackowane konta, 50% to konta wbijane na jakichś botach za które potem lecą bany ni stąd ni zowąd. Reszta to ludzie którzy już nie grają bo im się nie chce ale zawsze będą mogli sobie takie konto odzyskać więc też bym nie polecał :D. Jeżeli masz możliwość to kup konto od jakiegoś kolegi czy coć, wtedy będziesz mógł grac i uniknąć nieprzyjemności :)

Niejedni koledzy są też wredni i nieuczciwi, a w razie problemów potrafią Ci wcisnąć największy kit.

Według mnie konta crackowane są najbardziej bezpieczne o ile są nieaktywne od przynajmniej 3 miesięcy, dostajesz za niską cenę konto na którym możesz robić co chcesz, zazwyczaj jest na nim sporo rzeczy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Niejedni koledzy są też wredni i nieuczciwi, a w razie problemów potrafią Ci wcisnąć największy kit.

Według mnie konta crackowane są najbardziej bezpieczne o ile są nieaktywne od przynajmniej 3 miesięcy, dostajesz za niską cenę konto na którym możesz robić co chcesz, zazwyczaj jest na nim sporo rzeczy.

Ta, sam gram na takowym koncie które sobie scrackowałem, narazie nie mam żadnych problemów :D

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...