Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Main

liqeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która z tych postaci najlepiej mainowac? Chcę się dobrze nauczyc grac ta postacia ;p Najlepiej wymienicie cechy dlaczego akurat warto mainowac ta postac ;d

- Jax

- Lee sin

- Zed

Jesli macie jeszcze cos wartego mainowania to piszcie ;D

btw szukam tez czegos do jungli.

U mad m8?

Opublikowano

­Warto mainować tę postać, którą dobrze Ci się gra. Nic na siłę.

Mimo wszystko dość potężny jest jax, który przy dobrym starcie potrafi w mid game'ie zadawać naprawdę sporo obrażeń. Na dodatek posiada doskok (Q) oraz stun obszarowy (E), z którym trzeba podejść (bądź doskoczyć) do przeciwnika.

Opublikowano

@up, no własnie tymi 3 postaciami mi sie świetnie gra tylko nie wiem która najbardziej ;p Zastanawiam sie nad lee sinem, co o tym sądzicie?

U mad m8?

Opublikowano

Ja bym wziął Zeda ze względu na to, że dobrych rękach potrafi zdziałać cuda, ale oczywiście nie nadaje się on za bardzo na jungle. Po wymainowaniu będziesz potrafił robić świetne playsy, które zazwyczaj powodują szybki feed w early/mid game. Wpisz sobie też np.; Faker Zed best plays i zobacz, co da się zrobić, kiedy naprawdę potrafisz nim grać.

Opublikowano

bierej lee sina imo, champ ktory nigdy nie wypadnie z mety a guinsoo zaraz dostanie nerfy i papa jaxiu

+ jp damage

+ super mechanika

+ potwor early/midgame

+ mozesz kopac ludzi po mordach

+ inseci!!!!

+ system uciekania dzieki wardom i creepkom

- lipka w lategame

- ciezki

Opublikowano

­Nie ma co prosić o propozycję, sam musisz znaleźć postać,

którą będziesz uwielbiał.

Jeżeli jednak zależy ci propozycji:

- Annie

> Stun z passywy po wystackowaniu

> Dobry coop z innymi champami

> Łatwa farma w początkowej fazie gry

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

@up, no własnie tymi 3 postaciami mi sie świetnie gra tylko nie wiem która najbardziej ;p Zastanawiam sie nad lee sinem, co o tym sądzicie?

Hmm, raczej Jax bądź ten Zed. Lee w late gamie słabnie :) 

Jax jest teraz strasznie op. Ponadto ma tego swojego stuna, odlecza spore ilości hp. Zed też niczego sobie, szybki w farmie, dobrze radzi sobie 1v1, w teamfightach też rozwala, jeśli ktoś umie nim grać. Poza tym jego ult świetnie działa. Obie postacie mają dośc dobry dmg :3

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...