Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowa twarz szamana

αѕєк ®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema 

Strasznie mi się nudziło i chciałem coś sprawdzić

oczywiście teraz twarz nie jest idealnie dopasowana do reszty modelu więc o kolorystykę czy wystające elementy proszę się nie burzyć.

Chciałbym wiedzieć czy taka modyfikacja ma jakiś sens oczywiście wraz z zmianą modelu ryjka wszystkie fryzury też muszą być odświeżone jak i wszystkie  zbroje.

1956742.jpeg

1956743.jpeg

1943571.jpeg

Opublikowano

Straszne "gówno", taki azjata proszę Cie asek :D

Cały model jego "ciała" nie pasuje do niego, nawet kolorystycznie bardzo się różnią :D

Opublikowano

Ochydne... Nie pasuje ani trochę i przypomina mi to twarze postaci z Age of Wulin... 

age-of-wulin-1375392426.jpg

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Do wszystkich up

wyraznie napisalem ze

oczywiście teraz twarz nie jest idealnie dopasowana do reszty modelu więc o kolorystykę czy wystające elementy proszę się nie burzyć.

chodzi mi glownie o sam pomysl.

1943571.jpeg

Opublikowano

Ochydne... Nie pasuje ani trochę i przypomina mi to twarze postaci z Age of Wulin... 

age-of-wulin-1375392426.jpg

Trafiony. Ta twarz pochodzi właśnie z tej gry. 

1943571.jpeg

Opublikowano

Niestety, ale twarz jest jedynym z elementów tej gry, która nie powinna zostać zastąpiona exportowanym odpowiednikiem.

Zawsze możesz edytować już istniejącą twarz.

Na oryginale masz już ładnie porobione przepływy krawędzi, wystarczy odpowiednio to pociąć i nadać odpowiednią formę.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Niestety, ale twarz jest jedynym z elementów tej gry, która nie powinna zostać zastąpiona exportowanym odpowiednikiem.

Zawsze możesz edytować już istniejącą twarz.

Na orginale masz już ładnie porobione przepływy krawędzi, wystarczy odpowiednio to pociąć i nadać odpowiednią formę.

+ jeszcze dodać animacje np. mrugania itp.

Opublikowano

Do wszystkich up

wyraznie napisalem ze

chodzi mi glownie o sam pomysl.

Sama koncepcja zmiany modeli postaci, dobrze, tylko trzeba odpowiednio dobrać, np sura bardziej pod jakiegoś demona by zrobić.

Koncepcja pomysłu jest jak najbardziej ok, ale aktualnie sama twarz sam wiesz jak się prezentuje.

Opublikowano

pozdro, co trzeba mieć w głowie, żeby metina upodabniać do gry, która jest już na rynku... myślałem, że polacy wykażą się większą twórczoscią jeśli chodzi o pomysły, ale zaczynam powoli wątpić. Gdzie się nie obejrzysz tam plagiat. K***a

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Pomysł całkiem ok... Ale chyba za bardzo jestem przyzwyczajona do standardowych, by jakkolwiek dobrze na to spojrzeć.

Przypomina mi bardziej materiał na jakiegoś szamano-npc, aniżeli postać, którą ktokolwiek ma grać.

Opublikowano

wygląda jak asek czyli jak p ed ał. polecam jak najbardziej ;) Asiu :** xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...