Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zmiana danych licencji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Rejestrowałem swoją licencje na teamspeak podając strone swojego forum, bo nie miałem domeny jeszcze na ts`ie. Teraz ją mam i chciałbym na niej postawić prowizoryczną stronkę pod teamspeaka. Pytanie moje: Czy jest możliwość wogule zmiany tej strony, którą wpisałem przy ubieganiu się o licencje? Jeśli tak to gdzie trzeba pisać? Na support NPL?

Opublikowano

Czemu zatem nie podepniesz domeny pod stronę lub nie wgrasz jej plików na VPS?

Dane na które została nadana licencja są zapisane w systemie supportu więc nie da się ich zmienić. Tymbardziej, iż jest to licencja NPL (bezpłatana).

Opublikowano

Ja zmieniałem ip servra w wakacje napisałem do nich i bez problemów zmienili tym bardziej ze strona juz od dawna nie istnieje i licencja jest npl wiec moim zdaniem zmienia

Opublikowano

Pisząc do supportu, oczywiście istnieje taka możliwość.

Nie ma potrzeby zmiany danych, jeżeli stawiasz ts na innym VPS, bo mija się to z celem.

Podczas aplikacji wymagają podania danych, które muszą wpisać do bazy i pliku generowanego dla aplikanta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...